Önemli isimler ve genç inşaat mühendisi adayları bir arada

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yapı Öğrenci Topluluğu (KSÜYAP) tarafından düzenlenen “İnşaathane 19” etkinliği, sektörden önemli isimler ve genç inşaat mühendisi adaylarını bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2019 09:32
Önemli isimler ve genç inşaat mühendisi adayları bir arada

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlik, Onikişubat Belediyesi Mini Mehteran Takımının mehteran gösterisi ile başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını ise Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ünsal yaptı. İnşaathane 19 etkinliğinin gerçekleştirilmesine katkı sunan herkese teşekkür eden Dekan Ünsal, sektörde önemli noktalara gelen katılımcıların bilgi ve tecrübelerinin İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yeni ufuklar açacağını söyledi.

KSÜYAP Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Metin Köse de etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür ederken iki gün sürecek etkinliğin öğrencilerin gelişimi açısından faydalı olması temennisinde bulundu.

KSÜYAP Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Enes Yorulmaz da kısa bir selamlama konuşması yaparak etkinliğe destek sağlayan KSÜ yönetimine, sponsor firmalara ve yapılan sunumlarla tecrübelerini paylaşan sektör temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

Açılış konuşmalarının ardından inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, inşaat sektöründeki son gelişmeler ve edinilen tecrübelerin yer aldığı sunumlar gerçekleştirdiler.

Etkinliğin ilk gününde Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurtçu Expo2023’ü anlattı. Prota Bilgisayar firmasından BIM Uzmanı İnşaat Yüksek Mühendisi Burçin Şahinalp ve Saint Gobain Weber Pazarlama ve Ürün Sorumlusu Kimya Mühendisi Aslı Aksakallı da çalışma alanlarına ilişkin sunum gerçekleştirdiler.

Etkinliğin ikinci gününde ise İnşaathane 19 ana sponsoru Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, Dorçe Prefabrik ve İnşaat A.Ş. Müdür Yardımcısı Mühendislik Tasarım ve Proje Yönetimi Departmanı Sorumlusu İnşaat Mühendisi Özkan Karataş, Tekfen İnşaat Kalite Kontrol Mühendisi Uğur Korkmaz ve Yüksel İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Candemir, bilgi ve tecrübelerini genç mühendis adaylarıyla paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.