Ölene Kadar Milli Görüşçüyüm

Saadet partisi 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili aday adaylarından Cihat Dinler seçim çalışmalarını gazetemize değerlendirdi. ‘Meclise girmek öncelikli hedefimizdir’ diyen Dinler ölene kadar milli görüş için çalışacağını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:14
Ölene Kadar Milli Görüşçüyüm

ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

Erken seçimi bekliyorduk ancak bu kadar erken olmasını beklemiyorduk. Normalde Ağustos, Eylül olarak tahmin ediyorduk. Bu kadar erkene alınmasını muhalif partileri bir tür hazırlıksız yakalama çabası olarak değerlendiriyorum

İMZA SEFERBERLİĞİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Başkanımızda aslen Kahramanmaraş doğumlu. Milli görüş davasını Erbakan hocadan sonra muhafaza eden isimler arasında. Bilge bir başkan olduğu için, milli görüş davasını her ortam ve mecrada savunduğu için seviyoruz. Bu işi en iyi şekilde yapacağına can-ı gönülden inanıyoruz.

NEDEN SAADET PARTİSİ?

Ben önceki dönemde de saadet partisinden 4. Sıra aday adayıydım. Bizim inancımızda davaya sadakat esastır. Babamızdan beri süregelen milli görüş davasını bırakmak, yanlış olduğunu düşünmek bizim için sadakatsizliktir. Her şeyimizle mücadele ederek davaya hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz. Milli görüş davasının emeklisi olmaz rahmetlisi olur. Bizlerde ölene kadar bu dava için çalışacağız.

SAADET PARTİSİ SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?

Saadet partisi hz.Adem’den beri gelen hakkı üstün tutan, yanlışın karşısında durup doğruyu geliştiren ayakta tutan bir zihniyettir. Saadet Partisi de Milli görüşün temsil edildiği en güvenilir partidir.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE HEDEFİNİZ NEDİR?

Seçimlerde hedefimiz tek başımıza iktidar olmaktır. Yönetimi elimize almayı ve islam ümmetine önderlik etmeyi hedefliyoruz. Ümmeti tekrardan ayağa kaldırmayı hedefliyoruz. Kısa vadede hedefimiz elbette meclise girebilmektir. Bunu başardığımız takdirde milletin bizi daha iyi tanıyacağını ve anlayacağına inanıyoruz.

CİHAT DİNLER KİMDİR?

Aslen Kahramanmaraşlıyım. 1983 yılında iskenderunda doğdum. Babam demir çelik fabrikasında işçi olarak çalıştığı için oraya taşındı. İlk okulu Payas’ta bitirdim. Babam emekli olduktan sonra memleketimize geri döndük. Orta lise öğrenimimi imam hatipte tamamladım. Ön lisans seviyesinde ilahiyat mezunuyum.

Özel bir firmada 19 yıldır yöneticilik yapıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.