Ökkeş Say Kimdir?

Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Say kimdir? Ökkeş Say'ın eğitim ve kariyer hayatı otobiyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2023 20:19
Ökkeş Say Kimdir?

Kahramanmaraş'ta 1998’de kurulan Aksay İnşaat, kentte en çok konut üreten şirket konumunda. Ökkeş Kır, Sultan Kır ile Ökkeş Say’ın sahibi oldukları şirketin inşa ettiği Güneşli Kocabaş Sitesi, Manolya Sitesi ile Bilken Sitesi yıkıldı. Şirket ortaklarından Ökkeş Kır aynı zamanda, Kahramanmaraş Sanayi ve Tic. Odası Meclis üyesi olarak görev yapıyor.

Aksay İnşaat'ın sitesinde "1995 yılının en güneşli gününde, elinde kıymetli bir mesleği, yanında inanmış ve uzmanlaşmış bir ekibi bulunan Mehmet Say, Aksay İnşaat'ın harcını kardığında bugünün hayallerini kuruyordu.

Hayaller bugün gerçek oldu. 21 yıllık bu sevgi ve başarı öyküsü, içine birçok AVM, iş merkezleri, enerji santralleri, toplu konut alanları sığdırırken; konsept ve marka konut projeleri ile de binlerce ailenin yuvası oldu. Bu öykünün her sayfası güvenle ve mutlulukla yazıldı.

Güneş Evinize Doğuyor! 458 adet nitelikli konut, modern site yaşamında; makul fiyatlarla sahibini bekliyor. Doğukent'in vizyonu Güneşli Kocabaş Evleri ile yeniden yazılıyor" yazması dikkat çekti. Zira Güneşli Kocabaş Evleri'nde de yıkılan ve hasar gören yapılar vardı.

Aksay İnşaat'ın tarihçesinde de dikkat çeken ifadeler yer alıyor. Bir "başarı öyküsü" anlatılan tarihçenin sonu şu sözlerle bitiyor: "Bu öykünün her sayfası güvenle ve mutlulukla yazıldı."

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.