Mustafa Timurbanga Kimdir?

Kimse Yok Mu Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı, Yeşilay Cemiyeti Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Kahramanmaraş'ta yer alan Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanga eğitim ve kariyer hayatı otobiyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2023 23:50
Mustafa Timurbanga Kimdir?

Kimse Yok Mu Derneği Eski Kahramanmaraş Şube Başkanı, Yeşilay Cemiyeti Kahramanmaraş Eski İl Temsilcisi ve Kahramanmaraş'ta yer alan Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Ebrar Sitelerinin müeahhiti olduğu bilinen Tevfik Tepebaşı'nın damadı Mustafa Timurbanga'nın FETÖ’nün Kahramanmaraş Mollası Kimse Yok mu Derneği Şube Başkanı Mustafa Timurbanga’nın himmet parasıyla Maldivlerde kral hayatı yaşadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta FETÖ terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, örgüt içinde hiyerarşik yapıya dahil olmak, baskı ve şantaj yöntemiyle terör örgütüne finansman sağlamak, suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak, nitelikli dolandırıcılık, iftira ve tehdit suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Kimse Yok mu Derneği Şube Başkanı ve FETÖ'nün mollası müteahhit Mustafa Timurbanga'nın himmet diye toplanan paraların büyük kısmını harcayarak Maldivlerde krallar gibi yaşadığı, geceliği bin 500 dolar olan otellerde kaldığı ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler (KOM) şubesince sürdürülen FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınanların sorgulamaları sırasında çok ilginç bilgilere ulaşıldı. FETÖ lideri Fetullah Gülen tarafından büyük bölge imamı diğer adıyla mollalığa terfi ettirilen Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı müteahhit Mustafa Timurbanga'nın çeşitli kişi ve kurumlardan "Yardım işlerinde kullanacağız. Hayır derneklerimize aktaracağız. Öğrenci okutacağız. Yurt dışında kurban kestireceğiz. Fakir fukaraya yardım edeceğiz" diyerek topladığı himmet paralarını Pensilvanya'ya gönderdiği, büyük kısmını da Doğu Afrika adalarında ve Maldivlerde yediği anlaşıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.