MHP İl Başkanı Doğan’dan çarpıcı açıklamalar!

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına atanan Emrah Satıcı, düzenlenen basın toplantısı ile yönetim kurulunu tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2019 20:16
MHP İl Başkanı Doğan’dan çarpıcı açıklamalar!

Programa MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal, MHP Kadın Kolları Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nadire Karademir katıldı.

Başkan Satıcı, MHP’de birlik ve beraberliği göstermek amaçlı basın toplantısı düzenlediklerini belirterek, ‘’Malumunuz Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatına yeni atanmamızdan dolayı divan kurulumuzu tanıtmak için sizlerle bir araya geldik. Seçim sürecindeyiz, burada divan kurlumuzu tanıtıp, zor sorularınızı Ertuğrul Doğan başkanımıza sormanız için sizlerle bir araya geldik. Yönetimimizi 40 kişilik ekipten oluşturduk. Seçim sürecinde sizlerle birlikte olacağız. İl başkanımızın ve Onikişubat ilçe başkanımızın aramızda özellikle bulunmasının sebebi birlik ve beraberliğimizi gösterme amaçlı basın toplantısı düzenliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan düzenlenen basın toplantısında MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı’ya teşekkür ederek hayırlı olsun dedi.

Basın mensuplarının MHP İl Teşkilatını eleştirmekte haklı olduğunu belirterek, ‘’Bizi eleştireceksin, eleştirmekte haklısınız. Yoğunluğumuzdan dolayı uzun zamandır bir araya gelemedik. Bugün sizlerle bir araya geldik. Bütün sorularınızı içtenlikle cevaplayacağım.’’ şeklinde konuştu.

mhp-il-baskani-dogan’dan-carpici-aciklamalar!.jpg

SEÇİMDE ROTASYON USULÜNE DEVAM

MHP İl Başkanı Doğan seçimlerde rotasyon usulü çalışma yürüttüklerini açıklayarak, ‘’24 Haziran seçimlerinde şöyle bir çalışma yolu izledik. Bildiğiniz üzere rotasyon usulü çalışma yaptık. Milletvekili adaylarımızın hepsini bir arada değil de ayrı ayrı bölgelere yazaraktan bir günde Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerinde, mahallelerinde seçim çalışması yaptık. Hatta milletvekili aday adaylarımıza da görevler yazaraktan da Kahramanmaraş’ı bir seçim boyunca en az 4 kere bütün her yeri tarama yaptık. Bu seçimde de Milli Hareket Partisi İl Teşkilatı ve bütün teşkilatı, kadın kollarımızla birlikte şehrimizin gidilmedik yerini bırakmayacağız. Her yerde olacağız yine rotasyon usulü çalışacağız. Yani bir belediye meclis üyesi adayımız bir mahallede iken diğeri başka bir mahallede olacak. Bizler milletvekilimiz, MYK üyelerimiz her seçimde görev aldığı gibi yine bu seçimde de görevliler. Onlarla birlikte biz şehrimizi baştan sona tarayacağız.’’ şeklinde konuştu.

MHP’NİN 12 ADAYI VAR

Başkan Doğan, Kahramanmaraş’ta MHP’ye iki belediye verildi söylemlerine tepki göstererek, ‘’Biz Cumhur İttifakı olarak Kahramanmaraş’ta 11-0 yapacağız artısı Büyükşehir Belediyesi 12-0 olacak. Yani bizim iki adayımız yok, 12 tane adayımız var.’’ diyerek açıklık getirdi.

mhp-il-baskani-dogan’dan-carpici-aciklamalar!1.jpg

MİLLETVEKİLİMİZ İLE HİÇBİR SOĞUKLUK YOK

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ile aralarında bir soğukluk olmadığını söyleyen Başkan Doğan, ‘’ Aramızda hiçbir soğukluk yok. Sayın milletvekilimiz, MYK üyemiz. Birde İstanbul’daki MYK Üyemiz Erdem Bey’de Kahramanmaraş’ta görevli. Sermet Bey Maraş- Siirt, Sefer Bey’de Kahramanmaraş-Bartın da görevli. Bakınız Sefer Bey Maraş’ta iken ben Nurhak’taydım. Biraz önce söylediğim de bu, Rotasyon usulü yapıyoruz. Yani şehrin hiçbir ilçesi boş bırakmıyoruz biz. Bu gün buradayım yarın Çağlayancerit’te olacağım örneğin. Bu gün ben buradayım milletvekilimiz kuzey ilçelerinde. Ben Nurhak’tayken onlar güney ilçelerimizdeydi. Yoksa hepimiz toplandık aynı ilçeye gittik diyelim, bu seçim çalışması olmaz. O zaman diğer ilçelerimiz boş kalır zamanda yeterli gelmez. Kahramanmaraş coğrafyası zor bir coğrafya. Onikişubat’ı örnek gösterelim. Bir ucu Türkoğlu’nda, bir ucu Göksun’da, bir ucu Bertiz Bölgesinde. Birlikte yetişmemiz kolay değil. Yoksa, birlik beraberlik içerisinde seçim çalışmamız devam ediyor.’’ şeklinde konuştu.

mhp-il-baskani-dogan’dan-carpici-aciklamalar!2.jpg

ŞEHRİ BOŞ BIRAKAMAYIZ

İl Başkanı Doğan, seçim çalışmaları kapsamında 64 yönetim kurulu üyesini ilçelere götürme şansı olmadığını, İlçe Başkanı ilçesinde Başkandır ilçede ben ona tabi olurum diyerek, ’İlçeye giderken bizim teşkilatımızda şöyle bir kural vardır. Ben Andırın ilçemize girdiğim zaman Andırın ilçe başkanımdan sorumluyum. O ne derse ben onu yaparım. Andırın’a girdikten sonra Andırın ilçe başkanına tabiyimdir ben. Nurhak’a gidersem Nurhak ilçe başkanıma tabiyimdir. Artık orada başkan o’dur. Teşkilatın başkanı o’dur. O ne derse biz onu yaparız. O zaman benim 64 tane yönetim kurul üyem var. Ben Elbistan’a giderken 64 ünü alıp gitme şansım yok. Eğer öyle bir şey olursa şehri boş bırakırız biz. Hatta ben Ankara’ya giderken bile vekâlet bırakırım. Yönetimimden birine İl Başkanlığı vekâleti bırakırım. Bizde sistem böyle.’’ şeklinde konuştu.

ÜÇ HİLALİ GÖRDÜĞÜNÜZ YERE MÜHRÜ VURUN

İl Başkanı Doğan, belediye meclis üyeleri seçimi hakkında yanlış anlaşılan konulara açıklık getirerek şu şekilde konuştu: 

"Hareket Partisi ve Ak Parti, belediye meclis üyeliği seçiminde seçime ayrı gireceğiz. Bizim belediye meclis üyelerimiz ayrı olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçiminde girdiğimiz seçim nasıldı. Cumhur İttifakı kapsamında girdik ama bizimde milletvekili adaylarımız vardı, AK Partinin de milletvekili adayları vardı. Yani bizler, partililerimiz Ak Parti listesinden meclis üyesi olarak seçime girmeyecek. Biz diyoruz ki İl bazında üç hilali gördüğünüz yere mührü vurun diyoruz. Diğer taraftan da AK Parti’nin Cumhur İttifakı kapsamında vermiş olduğu adayları destekliyoruz. Belediye meclis üyesinde de kendi partimizin adaylarına oy vereceğiz ve sizlerden oy isteyeceğiz.’’

mhp-il-baskani-dogan’dan-carpici-aciklamalar!3.jpg

ÖNCE VATAN DİYORUZ MAKAM DEMİYORUZ

İl Başkanı Doğan, dertlerinin makam değil vatan olduğunu belirterek, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluş felsefinde VATAN vardır MAKAM yoktur. Önce VATAN. Eğer bizde makam sevdası olsaydı, 7 Haziran seçimlerinde Sayın Genel Başkanıma Başbakanlık teklif edilmişti. Ama Sayın Genel Başkanımız kabul etmedi. Tekrar eski koalisyon döneminde de Sayın Genel Başkanımıza Başbakanlık teklif edildi. Sayın Genel Başkanım önce ülkem dedi yine kabul etmedi. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz önce Vatan diyoruz Makam demiyoruz.’’ şeklinde konuştu.

NURHAK AÇIKLAMASI

İl Başkanı Doğan 2014 seçimlerini baz alarak, ‘’2014 seçimlerinde Nurhak’ı Ak Parti 90-100 oy arasında kaybetti. Milliyetçi Hareket Partisi de 200 oyla kaybetti. Yani Nurhak’ın siyasi görüşünü biliyorsunuz derseniz, Nurhak’ın tamamı Cumhuriyet Halk Partili lanse ediliyor öyle bir durum yok. Bu gün vatandaşımız Cumhuriyet Halk Partisine geçmiştir oy vermiştir. Bu sefer o oylara bizde talibiz.’’ Açıklamasında bulundu.

ÜLKÜCÜNÜN YERİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR

İl Başkanı Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi tabanının başka yere gitmeyeceğini belirterek, "Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisidir. Nokta’’ dedi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde;

Başkan: Ömer Emrah Satıcı

Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Av. Mesut Çakar

Ar-Ge İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ömer Kundakçı

Tanıtım ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Selim Özdemir

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ali Rıza Gedemenli

STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cahit Gedemenli:

Köy ve Mahallelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ünal Kuzu

Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Savaş Demir Özbey

Başkan Vekili: İsmail Kurt

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.