Mesut Dedeoğlu: Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılında Atatürk'ün İzinde

İyi Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında milletimizin azmi ve fedakarlığına vurgu yaparak, Atatürk'ün mirasını geleceğe taşımayı taahhüt etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2023 15:48
Mesut Dedeoğlu: Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılında Atatürk'ün İzinde

İyi Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, bu özel gün dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dedeoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, milletimizin tarihi zaferlerle dolu mücadelesi sonucunda ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve sevinçle karşıladığını ifade etti. Kurtuluş Savaşı'nın her anında büyük bir azim ve fedakarlıkla dolu olduğunu belirten Dedeoğlu, bu sürecin, milletimizin varoluş mücadelesinin ve Cumhuriyetimizin sembolü olduğunu vurguladı.

100 yıl boyunca yaşanan büyük mücadelelerin ardından, ecdadın Türk milletine miras bıraktığı bu değerli Cumhuriyeti gelecek nesillere aktarmanın sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Dedeoğlu, bu önemli dönüm noktasını coşkuyla kutladı. Ayrıca, İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehit ve gazileri minnet, saygı ve rahmetle anmayı bir borç bildiğini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.