Megapark Hastanesi korona virüse karşı önlemlerini aldı

Küresel bir sorun haline gelen Korona virüsüne karşı Kahramanmaraş Özel Megapark Hastanesi tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2020 17:11
Megapark Hastanesi korona virüse karşı önlemlerini aldı

Sağlık Bakanlığınca belirlenen her yönetmelik hastanede uygulanırken, Acile gelen hastalar, hastaneye girmeden önce ateş ölçümü ve dezenfektan uygulaması yapılarak alınıyor.

megapark-hastanesi-tedbirlerini-en-ust-seviyeye-cikardi1.jpg

Türkiye Sağlık alanında çağ atlarken, küresel bir sorun haline gelen Korona virüsü ile de mücadelesini en net şekilde yürüten ülkelerin başında geliyor. Sağlık ordusu Türkiye için mesai gözetmeksizin çalışırken, Sağlık Bakanlığınca belirlenen kriterleri de herkes harfiyen uyuyor.

megapark-hastanesi-tedbirlerini-en-ust-seviyeye-cikardi2.jpg

Özel Megapark Hastanesinde Covid-19 (korona) virüsüne karşı yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Megapark Mesul Müdürü Ahmet Maraşlıgil, sıkı tedbirler aldıklarını belirterek: “Hastalarımızın ve personellerimizin sağlıklarını en azami ölçüde düşünerek hastanemizde gerekli temizlik çalışmalarının hepsi belirlenen periyotlarda devam ediyor” dedi.

megapark-hastanesi-tedbirlerini-en-ust-seviyeye-cikardi3.jpg

Poliklinik hizmetlerinin de mesai saatler içerisinde kesintisiz olarak hizmet verdiğini belirten Maraşlıgil şöyle konuştu: “Özel Megapark Hastanesi olarak Sağlık Bakanlığının belirlediği mevzuat çerçevesinde Covid 19 (korona) virüsüne karşı tedbirler en üst seviyede uygulanmaya başlamıştır. Özellikle hastanemize tek kapıdan giriş yapılıyor. Yine bakanlığımızca belirlenen ortak alana gelen vatandaşlar ateş ölçer aletimiz tarafından ateşleri ölçülüp, hastaneye alınıyor. Öte yandan hastaneye alınan her bir kişi için mutlaka,  dezenfektan maddeler ile ellerini dezenfekte yaptırıyoruz. Bunun yanı sıra poliklinik alanlarında görevli personeller tarafından temas olmayacak şekilde mesafenin korunması ile ilgili hastaların devamlı bilgilendirilmesi yapıldı. Bu konuya özellikle hassasiyet gösterildi. Bu bağlamda da, hastaların bulunduğu yerler ve personelin bulunduğu her alanın devamlı olarak hazırlanan solüsyonlarla dezenfekte ediliyor. Ayrıca yine hastaların emniyeti de en üst seviyede tutularak hastanemizde tüm işlemler yapılmaktadır. Hastane temizlik ekibinin sayısı arttırılarak, halkın yoğun olarak kullandığı merdiven korkulukları, koltuk takımları ve ortak kullanım alanlarının hepsi anlık olarak temizleniyor”

megapark-hastanesi-tedbirlerini-en-ust-seviyeye-cikardi4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.