Mazlumların Sesidir AK Parti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Cemal Tanrıverdi; “AK Parti bizim gönlümüzde dünyanın geleceğini ifade ediyor. Mazlumların sesi olmayı ifade ediyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 15:07
Mazlumların Sesidir AK Parti

Hükümetin aldığı erken seçim kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu süreç bir takım belirsizliklerin ortadan kaldırılması anlamında iyi olacak. Hızlı hareket edilmesi gerekiyor. Ülke sistemlerinin işleyişinde hızlı olmak gerekiyor, bunun için de yeni sistemin bir an önce devreye girmesi gerekiyor. Hükümetimizin almış olduğu bu karar yerinde bir karardır ve ülkemizin bekası için de iyi olacaktır.

Muhalefetin çatı aday çalışmasını ve ittifak sürecini nasıl değerlendirirsiniz?

Yenikapı ruhundan sapanlar ne yazık ki ne yaptıklarını bilmez durumdalar. Bu kişilerin zaten hükümet olma dertleri yok. Ortalığı karıştırmak ve bu ortamdan nemalanmak istiyorlar. Yürüyen atın ayağına çelme takmaya çalışıyorlar. Bu yıllardan beri böyleydi. Doğruyu herkes görüyor. Halk, hakkın yanında. Bu konuda da hiçbir şüphemiz yok. Onlar dağılmalar yaşıyorlar, ellerinden geleni de yapsınlar.

Yıllardan beri siyasetin içerisindesiniz. Memlekete hizmetleriniz oldu. Milletvekilliğini daha önce düşünüyor muydunuz? Neden böyle bir karar aldınız?

Siyaset kolay bir şey değil. Yıllarınızı vermeniz gerekir ve ben yıllarımı verdim. Bu güne kadar tüm seçimlerde çevremizden milletvekili aday adayı olmamız yönünde istekler oluyordu. Bu konuda da hazır olmak gerekiyordu. Yıllardan beri böyle bir girişimde bulunmadım. Günün şartlarında kendimizde yerelde hizmet ettik. Şehrimizin taleplerine karşılık verdik. Elimizden geldiği kadar birçok belediye başkanımıza yardımcı olarak halka hizmet verdik. Hiç kimseyi kapıdan geri çevirmedik. Hiçbir zaman tepeden bakmadık, hep güldük. İnsanlara pozitif enerji verme gayreti içerisinde olduk. Sıkıntıların ne olduğunu ve bu sıkıntıların çözümünün ne olduğunun farkında olarak bu yola girdik. Türkiye’nin bir çok ilinde de aynı sorunlar var. Bu durumlara gayretli projeler gerekiyor. Çok eski ve hantal kanunlar ile idare ediliyorduk. Ama bunların hepsi nasipse bitecek. Güncel yararlı kanunlar çıkaracağız. Bunu aşabilmenin yöntemi konulara hakim olmaktır. Meclis bir mutfaktır ve bizler de aşçıyız. Halktan alacaksın, pişirip halka yedireceksin.

AK Parti sizde ne anlam ifade ediyor?

AK Parti bizim gönlümüzde dünyanın geleceğini ifade ediyor. Mazlumların sesi olmayı ifade ediyor.  Mazlumların ileriye yönelik refahını ifade ediyor. Dünya önderimiz reisimizin izinde devam ediyoruz. Mazlumların hepsi Genel Başkanımıza dua ediyor. İnşallah hedeflerimiz dünyanın huzura kavuşması. Biz doğru yolda olduğumuza eminiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.