Maraşlı 2. bölüm fragmanı izle

2021 yılı itibari ile yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünde reyting rekorlarını alt üst eden Maraşlı dizisi, Pazartesi günü 2. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Yayımlanan yeni fragmanla, dizi yeni maceralara ve heyecanlara sahne olacak.

ATV ekranında geçtiğimiz pazartesi günü yayın hayatına başlayan ve milyonlarca dizi severi ekranlara kilitleyen Maraşlı dizisi, ilk bölümünün ardından reyting rekorlarını alt üst ederek yayın hayatına bomba gibi düşmüştü.

Dizinin ilk bölümünde başı defalarca belaya giren Mahur’u kurtarmaya çalışan Maraşlı, Mahur’un babasının kesin talimatı ile Mahur’a yakın korumalık yapmaya başlamıştı.

Dizinin başarılı senaryosu çoğu kesim tarafından tam not alırken, izleyiciler Maraşlı dizisinin yeni bölümünü iple çekmeye başladı.

Oyuncu kadrosunu; Burak Deniz, Saygın Soysal, Alina Boz, Rojda Demirer, Bedriye Rosa Çelik, Kerem Atabeyoğlu, Sinem Akyol, Melis İşiten, Türkü Su Demirel, Cihan Yenici, Cemil Büyükdöğerli,

Gizem Kala, Cihan Yenici ve Neslihan Acar isimlerinin oluşturduğu Maraşlı 2.bölümüyle 18 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar