Maraşlı 1.Bölüm 2. Fragmanı ve Özeti

Maraşlı dizisi ne zaman başlayacak? Maraşlı oyuncuları, konusu nedir? Maraşlı 1.Bölüm 2. Fragmanı izle.Detaylar haberimizde.

Maraşlı 1.bölüm 2. fragmanıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Maraşlı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu. Aksiyon türünde izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yakın zamanda izleyiciyle buluşması bekleniyor. Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in paylaştığı Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Maraşlı konusu ne, oyuncuları kimler?

MARAŞLI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Maraşlı'nın yayın tarihi henüz belli olmadı. Maraşlı dizisinin Ocak ayında izleyici ile buluşması beklenirken henüz resmi açıklama gelmedi. 

NOT: Dizinin 4 veya 11 Ocak 2021 Pazartesi 20:00'da 1. bölümüyle atv ekranlarında olması bekleniyor.

Maraşlı dizisi 1.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı 1.bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

Maraşlı 1. bölüm özeti:  Özel Kuvvetler'den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür.

Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NE?

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burak Deniz
Alina Boz
Kerem Atabeyoğlu
Saygın Soysal
Cemil Büyükdöğerli
Rojda Demirer
Melis İşiten
Cihan Yenici
Neslihan Acar
Sinem Akyol
Türkü Su Demirel
Gizem Kala
Bedriye Rosa Çelik

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar