Mahir Ünal'ın o şarkı ile dikkatini çeken sokak sanatçısı!

Seçime bir gün kala seçim çalışmalarına devam eden AK Partili vekil adaylarından Mahir Ünal, Trabzon bulvarında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2018 17:31
Mahir Ünal'ın o şarkı ile dikkatini çeken sokak sanatçısı!

Seçim çalışmaları kapmasında Trabzon Bulvarında, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal, esnaflar ve yoldan geçen vatandaşlarla hasbihal ederek karanfil dağıttı.

Kahramanmaraş’ta son yıllarda sanata verilen önem ve değerin artması ile birlikte caddelerimizi renklendiren sokak sanatçıları ortaya çıkmaya başladı. Özellikle bu sokak sanatçıları farklı şehirlerden üniversiteye gelen kesimler oluşturuyor. Bir yandan eğitim hayatını sürdüren gençler bir yandan da müzik yaparak hem Kahramanmaraş sokaklarını renklendiriyor hem de okul harçlıklarını çıkarmış oluyor.

Trabzon Bulvarı’nda sokak sanatçısının çalmış olduğu ‘Dombra’ şarkısı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal’ın dikkatini çekti. Dombra şarkısı ile dikkatini çeken sokak sanatçısının yanına giden Ünal, gitar çalan sokak sanatçısı ile sohbet ederek ona karanfil verdi.

Esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal’a, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam eşlik etti.

İşte Ünal’ın dikkatini çeken sokak sanatçısı ile olan görüntüleri;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.