Mahir Ünal, 'Düşünmek bile istemiyorum!'

AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili mahir Ünal, katıldığı Canlı Hayvan Borsası açılışında konuşma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2017 09:28
Mahir Ünal, 'Düşünmek bile istemiyorum!'

AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili mahir Ünal, katıldığı Canlı Hayvan Borsası açılışında konuşma yaptı. Mahir Ünal; “Biz bu kararlılığı oluşturmamış olsaydık Türkiye’nin hali nice olurdu, düşünmek bile istemiyorum.” dedi.

Ünal konuşmasının devamında; "Kahramanmaraş’ımızın tarım ve hayvancılık ile ilgili bütün sorunları bakanımız ile masaya yatıracağız. Bu çerçevede hayvan borsası Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük bir kaynak ayırarak hayata geçirdiğini gördük. Daha fazla çalışmamız gerek diye daha ok koşturan milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız var. Biz sabahın 7’sinde burada toplandık. Türkiye’nin maruz kaldığı en temel şey bu milletin özgüvenine yapılan saldırıdır. Bizim bu motivasyonumuz ve ülkemize duyduğumuz inanç devam ederse 2023, 2053 ve 2071’de Türkiye’miz çok farklı yerlerde olacak. Bizim petrolümüz yok, doğalgazımız yok ama bizim kendine inanan ülkesine inanan ve kendi geleceğine büyük bir inanç besleyen insan kaynağımız var. Önümüzdeki engelleri aşma konusunda inancımızı kaybetmeyeceğiz. İçinde yaşadığımız bölgede çok ciddi krizler var. Birileri ısrarla diyor ki, ’15 yılın sonunda geldiğiniz noktaya bakın, Ortadoğu karıştı, Suriye, Irak karıştı.’ Bu bölgede bu sorunlar yaşanırken güçlü bir liderimiz olmasaydı, bölgemizde de bu sorunlar olsaydı acaba sonumuz ne olurdu? Mısır’da, Lübnan’da yaşananların sorumlusu Türkiye midir? Bölgede kurulan tuzakları hep beraber izliyoruz. Güçlü, kararlı, oynanan oyunun farkında ve oyunları bozan bir kararlılıkla ilerliyoruz. Biz bu kararlılığı oluşturmamış olsaydık Türkiye’nin hali nice olurdu, düşünmek bile istemiyorum. Çok krizleri beraber aştık. Biz 15 yıldan beri tek bir şeyin mücadelesini veriyoruz. Bütün bu hizmetler devletin yönetiminde karar organlarının güçlü olduğu için oluyor. Ve millet arkamızda olduğu için biz bu krizleri aşıyoruz. Biz Gezi’yi aşarken 17-25 Aralık sürecini aşarken, 15 Temmuzu aşarken yanımızda hep milletimiz vardı. Önümüzdeki krizlerin çözümünde kendinizi rahat tutun.” diyerek kürsüden ayrıldı.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.