KÜÇÜKDEVLET: YOLCULUK KEYFİNİ LÜKS KAHRAMANMARAŞ TURİZM’LE YAŞAYIN

1971 yılından bu yana ferdi olarak yapmakta olduğumuz şehirler arası yolcu taşımacılığını ilimizde yeni bir segment oluşturmak, ilimizi Türkiye genelinde tanıtmak ve ismine yakışır şekilde temsil etmek için Lüks Kahramanmaraş Turizm ismini seçerek işe koy

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
KÜÇÜKDEVLET: YOLCULUK KEYFİNİ LÜKS KAHRAMANMARAŞ TURİZM’LE YAŞAYIN

Abdulkadir Küçükdevlet kimdir?

1968 doğumluyum. İktisat Fakültesi mezunuyum. 22 yıldır sigorta acenteliği yapmaktayım. Turizm işi, ailemin 1930’lü yıllarda yaptığı bir iş. 1971’den beri babam bu mesleği yapardı. Bu işe bir aşinalığımız vardı. Bu yüzden 2011’in 5. ayından bu yana, kendimiz bu işi yapmaya karar verdik.

Yeni bir turizm firması kurma ihtiyacı nereden doğdu?

Kahramanmaraş’ta nüfus potansiyeli artıyor. Bundan dolayı gördük ki, yeni bir otobüs firması ihtiyacı var. Daha iyi hizmetler sunmayı amaç edindik. Diğer firmaların da eksiklerini tespit ettik. İnsan odaklı hizmet etmek için Lüks Kahramanmaraş Turizm’i kurmaya karar verdik.

Lüks Kahramanmaraş Turizm’in kaç tane aracı var? Nerelere seferler yapıyorsunuz?

Bugün firmamızın, kendi öz malı olarak 7 otobüsü var. İstanbul, Ankara Bursa, Antalya, Adana, Mersin yollarında halkımıza hizmet etmekteyiz.

Lüks Kahramanmaraş Turizm’in farkı nedir?

Farkımız, yolculuğu, keyif haline getirmek. İnsanların, bıkmadan, yolculuk yapmalarını sağlamaktır. Araçlarımız konforlu. Her koltuk arkasında TV var. Wireless internet, açık büfe imkânı mevcut.

Lüks Kahramanmaraş Turizm, yeni bir kampanyaya girdi. Halk diyor ki: Uçaklar 49 TL’ye yolcu götürüyor. Ama o sınırlı sayıda yolcu içindir. Oysa, biz tüm yolcularımızı, 49 TL’ye İstanbul ya da Bursa’ya götürüyoruz. Aynı şekilde, kış mevsimi sebebiyle, Antalya’ya 42 TL’ye, Ankara’ya  35 TL’ye, Adana’ya 14 TL’ye, Mersin’e 18 TL’ye yolcu taşıyoruz. Kış boyunca bu kampanyamız uygulanacak.

Lüks Kahramanmaraş’ın ana hedefleri nelerdir?

Lüks Kahramanmaraş’ın hedefi, gelecekte Kahramanmaraş’ta, her yönüyle, 1 numaralı  seyahat firması olmak. Şehirler arası taşımacılığıyla, turizm taşımacılığıyla, turizmle ilgili her konuda halkımıza hizmet vermeyi düşünüyoruz.

Sloganımız şudur: Yolculuk keyfini bizimle yaşayın!

Eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Halkımıza, teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kurulduk kurulalı, bizi tercih ediyorlar. Aynı zamanda, biz Kahramanmaraş ismini, Türkiye’nin her tarafına taşımaktan da onur duyuyoruz.

Kaç ortaklı bir firmasınız?

Biz üç ortaklı bir firmayız. Ben Abdulkadir Küçükdevlet, Hacı Mehmet Gezer ve Hacı Mehmet Tekinşen. Bu arkadaşlarımızla yıllardır sektördeydik, başka iş alanlarımız da olsa. Üçümüz bir araya gelerek, hizmet etme ve Kahramanmaraş’ın adını tüm Türkiye’ye duyurma adına birlikte bu işi yapmaya karar verdik. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.