KSÜ’de Gelişim Zirvesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Robot Öğrenci Topluluğu tarafından Gelişim Zirvesi etkinliğinin ilki düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2018 10:27
KSÜ’de Gelişim Zirvesi

KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda gerçekleştirilen Gelişim Zirvesi’nin açılış konuşmasını üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı yaptı. Elişim Zirvesi etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Rektör yardımcısı Saltalı, zirvenin verimli geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.

k1-219.jpg

Açılış konuşmalarının ardından InterPacs Sağlık Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Cengiz Topel Töremiş robotik teknolojideki güncel gelişmelere ilişkin bilgiler verdi. “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencileri olarak çizgi takip eden değil, yaptıklarıyla takip edilen robot teknolojileri üretin.” diyen Töremiş, “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesinde ve Kahramanmaraş’ta var olan sorunlara yönelik robotik çözümler üretmek sizleri çok ileri taşıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

kk-109.jpg

Medianova Kurucusu ve CEO’su Serkan Sevim ise kariyer sürecini katılımcılarla paylaştı. Öğrencilik yıllarında ilk şirketini kuran ve bu gün 50 kişilik ekibe sahip bilişim şirketi yöneticiliği yapan Serkan Sevim öğrencilere “Fayda odaklı çalışın. Girişimci yönünüzü geliştirin. Nasıl daha iyisini daha ilerisini yapabilirimin arayışı içerisinde olun.” tavsiyelerinde bulundu.

Etkinlikte Vantrolog Çiğdem Dağtekin kuklası Marmelat’la gösteri gerçekleştirdi. Gelişim zirvesi konuşmacılara hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.