KSÜ’de, 21. Yüzyıl Dünya Düzeni ve Türkiye Konulu Konferans Düzenlendi

KSÜ’de, 21. Yüzyıl Dünya Düzeni ve Türkiye Konulu Konferans Düzenlendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2017 09:42
KSÜ’de, 21. Yüzyıl Dünya Düzeni ve Türkiye Konulu Konferans Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve KSÜ Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından “21. Yüzyıl Dünya Düzeni ve Türkiye” konulu konferans düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı. Konferans davetlerini kırmayarak gelen Abdullah Çiftçi’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Rektör Deveci, “Herkes sosyal medyada bir şeyler söylüyor. Fakat Abdullah Bey farklı şeyler söylüyor, kimsenin söylemediğini söylüyor. Bugün belki de hiç söylemediği bir şeyler söyleyecek. İnşallah güzel bir konferans olacaktır.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Sosyal Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği Başkanı, Strateji Uzmanı Abdullah Çiftçi, ‘21. Yüzyıl Dünya Düzeni ve Türkiye’ başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.

Günümüz dünya siyasetinin arka planına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Çiftçi, dünyadaki ana mücadelenin para mücadelesi olmadığını ifade etti. Çiftçi, “Para ikinci bir mücadele alanıdır. Hazreti Musa’nın arkasına Firavun, parası için düşmedi. Peygamber Efendimiz’in (SAV) arkasına da Ebu Cehil, parası için düşmedi. Dolayısıyla dünyadaki ana mücadele Hak-batıl mücadelesidir.” dedi.

Batılı ülkelerin arkasında Hristiyan-Yahudi tarikat ve cemaatlerin yer aldığının altını çizen Çiftçi, “Batıda halka bakarak batıyı anlamamız çok mümkün değil. Halkın dünyadan haberi yok, devlet yönetimiyle alakası da yok. Hatta birçok milletvekilinin haberi de yok. Bizdeki gibi değil. Bizim her şeyimiz ön planda, kim seçiliyorsa o yönetiyor. Batıda böyle bir şey yok.” şeklinde konuştu.

FETÖ’nün uluslararası şeytani aklın kullandığı açık bir istihbarat ağı olduğunu belirten Çiftçi, FETÖ okullarında Allah rızası için deyip uyuşturucu ticareti yapıldığını ve kara para aklandığını vurguladı.

FETÖ’nün örgütlenme yapısının Tapınakçılar’la birebir örtüştüğünü ifade eden Çiftçi, “Bu FETÖ’nün başarısı değil, burada organize bir akıl var. Orduya sızmadılar, orduya mason paşalar aldı FETÖ’yü. Aynı kol. Ahtapot gibi. Dolayısıyla Türkiye’nin peşinde olma nedenleri, Türkiye’nin insan kaynağıdır.” diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden yeni bir dünya düzeni oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Çiftçi, katılımcıların konferansa ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Konferans sunumunun ardından Rektör Deveci, Çiftçi’ye Kahramanmaraş geleneksel el sanatlarının en güzel örneklerinden biri olan oyma ceviz sandık hediye etti. Rektör Deveci ayrıca KSÜ tarafından hazırlanan Kahramanmaraş Ansiklopedisi’nin ilk cildini de Çiftçi’ye takdim ederken, çok yakında Kahramanmaraş Ansiklopedisi’nin tanıtımını gerçekleştireceklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.