Kritik 90 Dakika: Kahramanmaraş Kupaya Yürüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2025 10:08
Kritik 90 Dakika: Kahramanmaraş Kupaya Yürüyor
Editör

Kahramanmaraş İstiklalspor Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, Ayvalıkgücü ile oynanacak Play-Off finali öncesi şehri seferberliğe çağırdı:

"Bu maç bir kentin yeniden doğuşunun sembolü olacak!" Kulüp, biletleri üstlendi, ücretsiz otobüsler yola çıkıyor, hedef: kupayı memlekete getirmek.

"Bu Maç Sadece Futbol Değil, Bir Diriliş!"
Kahramanmaraş İstiklalspor, tarihinde belki de en kritik virajda… TFF 3. Lig Play-Off Finali’nde Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı-beyazlılar, Antalya’da oynanacak mücadeleye şehrin kaderini değiştirecek bir gözüyle bakıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ise bu büyük finali bir futbol maçının ötesinde değerlendiriyor: "Bu karşılaşma, bir şehrin yeniden ayağa kalkışının simgesi olacak."

Tarihi Karar: Biletler Kulüpten Taraftara Hediye
Final maçında taraftar desteğini maksimuma çıkarmak isteyen kulüp yönetimi, 400 TL’den satışa sunulan 7.290 kişilik maraton tribünü biletlerinin tamamını satın aldı. Başkan Akarca, “Bu fedakârlığı seve seve yaptık. Taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor,” diyerek, desteğin sadece sözle kalmadığını gösterdi.

Ücretsiz Ulaşım Seferberliği
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in destekleriyle başlatılan otobüs organizasyonu ise adeta seferberlik havası yarattı. Şimdiden 50 otobüs hazır bekliyor, sayı talebe göre artırılacak. Ayrıca Antalya'da stadyum önünde özel bir stant kurulacak; kimlik ibrazıyla taraftarlar biletlerini rahatlıkla alabilecek.

Ek Tribün Hazırlığı: İlgi Yoğun, Talep Sınırsız
Biletlerin tükenmesine kesin gözüyle bakan Akarca, federasyonun ek tribün kapasitesi için olumlu sinyaller verdiğini açıkladı. "Tüm şehrime güveniyorum. Gerekirse yeniden masaya oturacağız,” dedi.

Tek Yürek, Tek Hedef: Zafer
Şehir, yönetim, teknik ekip ve taraftar kenetlendi. Başkan Akarca, “Zor günler geçirdik ama şimdi bu mücadelenin meyvesini toplama zamanı. Kupayı Kahramanmaraş’a getirmek için var gücümüzle savaşacağız,” diyerek camiaya mesaj verdi.

Antalya’daki final sadece bir kupa mücadelesi değil; Kahramanmaraş’ın yeniden ayağa kalkışının, birlik ve inancın sahaya yansıması olacak. Şimdi gözler, o tarihi 90 dakikaya çevrildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.