Kısakürek: "AKEDAŞ’ın amacı müşterilerine elektriği sorunsuz dağıtmak"

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine şirketin bilgi teknolojileri sistemleri anlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2019 13:40
Kısakürek: "AKEDAŞ’ın amacı müşterilerine elektriği sorunsuz dağıtmak"

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinin yoğunlukta bulunduğu Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu, İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenledi. 
Üniversitenin Senem Ayşe Toplantı salonunda düzenlenen programda AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Bilgi Teknolojileri Yöneticisi Murat Kısakürek sunum yaptı. Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Kısakürek, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş’nin temel görevinin elektriği sorunsuz olarak dağıtmak ve tüketicilere kaliteli ve sürekli elektrik hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Kısakürek, “Burada AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş olarak dağıtım sistemlerimizden bahsetmek ve sistemlerimizi geliştirmek için neler yapıyoruz bunları anlatmak istedik. AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş olarak çok fazla komplike sistemle birlikte interneti çok fazla kullanıyoruz, yaptıklarımızı anlatarak genç nesillere katkıda bulunmak istedik. AKEDAŞ’ta kullandığımız Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA), Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) ve Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) gibi birçok sistemimiz var. Arkadaşlarımıza teknik olarak raporlama yapıları entegrasyon yapıları, şirketimizde kullanılan iç ve dış entegrasyonlar hakkında bilgi aktarımlarında bulunduk. Burada olmaktan mutluluk duyduk, faydalı olduğumuzu temenni ederiz. Elektriği sorunsuz olarak dağıtmak ve tüketicilere kaliteli ve sürekli elektrik hizmeti sunmak için sürekli çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.