Kiralar çok yüksek...

Kiralar çok yüksek...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2017 09:52
Kiralar çok yüksek...

Kahramanmaraş Sanayi esnaflarından İhsan Aktolun 35 yıllık tecrübesiyle Diriliş Haber Gazetesine açıklamalarda bulundu. 35 yılda çok şey değiştiğine değinen İhsan Aktolun ticarette verilen sözün yerine gelmediğini ve 16 Nisanda yapılacak olan referandumun gelecek nesiller için çok önemli olduğunu söyledi.

İhsan Aktolun açıklamasında; “ Sanayide 2016 yılı ekonomi anlamından bu kadar sıkıntıya rağmen iyi geçti. 2016 yılı Aralık ayına kadar iyiydi ama 2017 yılı biraz durgun başladı.  Biz bu işe ilk olarak madeni yağ ticareti ile başladık. Daha sonra yedek parça işine dönüş yaptık. Arabaların gelişmesiyle ve teknolojinin etkisiyle yenilenmek gerekiyor.  Ve bu yeniliğe ister istemez ayak uydurmak zorunda kalıyoruz.

Siyasi anlamda yaklaşık 15 yıldan beri her şeyi yakın takip ediyoruz. Yeni sistem değişikliği bir parti işi değildir. Biz çocuklarımızı ve geleceğimizi garanti altına almak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim geleceğimizi düşünerek karar veriyor ve ona göre çalışmalar yapıyor.

KİRALAR ÇOK YÜKSEK

Sanayi sitesinde dükkan kiralarının yüksek olduğunun altını çizen İhsan Aktolun; “Yeni yapılan işyerlerinden arsalar aldık. Bir an önce işyerlerimize taşınmak istiyoruz. Sanayimizin en büyük sorunu işini yapmayan esnaf çok. Bir tamirci yağ satışı yapıyor. Veya bir tamirci fren balatası satışı yapıyor. Bunun olmaması lazım, herkes kendi üzerine düşeni yapsa esnaflar daha çok kazanacak ve sıkıntılar bitecek.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.