Kipaş Holding, Anadolu 500 Listesinde 9 Şirketiyle Zirveye Yerleşti

Kipaş Holding, Anadolu 500 listesinde 2022'de 9 şirketiyle zirveye yerleşti. Binlerce çalışanı ve 40 yıla yakın deneyimiyle ekonomiye güç katmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2023 14:25
Kipaş Holding, Anadolu 500 Listesinde 9 Şirketiyle Zirveye Yerleşti

Her yıl düzenlenen Anadolu 500 listesinde, 2022 verilerine dayanarak 9 şirketiyle yer alan Kipaş Holding, Sanko, Erciyes Holding ve Erdemoğlu Holding'i geride bırakarak en fazla şirketle listede yer alan grup oldu.

ANADOLU'NUN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİ BELİRLENDİ

Ekonomist Dergisi tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki Anadolu'nun en büyük şirketlerini sıralayan Anadolu 500 Listesi'nde, üretim, ihracat ve istihdam verilerine dayalı olarak belirlenen firmalar arasında Kipaş Holding öne çıktı. Listenin ilk üç sırasında Tosçelik Profil, Tiryaki Argo ve Sasa Polyester yer alırken, Kahramanmaraş'ta bulunan 18 firmanın dokuzu Kipaş Holding'e aitti.

KİPAŞ, ANADOLU'YA DAMGASINI VURDU

40 yılı aşkın tecrübesi ve binlerce çalışanıyla Kipaş Holding, tekstil, çimento, kâğıt, enerji, eğitim ve lojistik sektörlerinde Anadolu'nun en büyük gruplarından biri haline geldi. 6 Şubat'ta yaşanan felakete rağmen, Kipaş Holding, azmi ve gücüyle çalışmalarına devam ederek Anadolu'ya damgasını vurmaya devam ediyor.

Kipaş Holding'e ait 9 şirket şu şekilde sıralandı: Akedaş Elektrik ve Perakende Satış (18. sıra), Kipaş Mensucat (38. sıra), Kipaş Pazarlama (84. sıra), Kipaş Kağıt İşletmeleri (90. sıra), KÇS Kipaş Çimento ve Beton Sanayi (128. sıra), Batı Kipaş Kağıt İşletmesi (145. sıra), Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş (275. sıra), KET Kipaş Elektrik Enerji Toptan Satış (279. sıra) ve Maren Maraş Elektrik (331. sıra).

Kipaş Holding, Anadolu 500'deki başarısını şu şekilde değerlendirdi: "Bu prestijli listede 9 şirketimizle yer almak, şirketimizin bölgesel ve ulusal başarısının bir göstergesidir. Yaşadığımız zorlu süreçlere rağmen üretim, ihracat ve istihdam alanındaki performansımızla önemli bir başarı elde ettik. Sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve toplumsal sorumluluk anlayışımızla hareket ederek, ülkemizin ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz."

kipas-holding-anadolu-500-listesinde-9-sirketiyle-zirveye-yerlesti.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.