Ahmet Doğan İlbey

Ahmet Doğan İlbey

Kim “gezi” eylemlerini ve çapulcularını savunuyorsa haindir

Taksim, yâni “Gezi” “eylemleri” büyük bir cinayet, büyük bir fitneydi! Böyle bir fitnenin safında yer almak, geleceğin Müslüman Türk ülkesini Batı’ya, Haçlılara, yâni derin küffara ve onların Türkiye’deki hempalarına parçalatmak demektir.

Kim Taksim, yâni “Gezi” haydutlarına dil ve el ile, siyaset ve para ile destek vermişse o, sömürgeci ve Türkiye düşmanı Batılıların işini kolaylaştırmıştır. Taksim çapulcularına taraf olan herkes ABD ve Avrupa’nın dümen suyundaki alkolist, rantçı, kapitalist dukalarına ve Fetö’cülere hizmet ettiler.

Taksim, yâni “Gezi” adı altında “protestoya” çıkanlar Türkiye’nin, Müslümanın, yâni Türklerin düşmanıydılar. Taksim “eylemcilerine” arka çıkan herkes Türkiye’nin bunalıma sürüklenmesine, dolayısıyla iktisadî imkânlarının çökmesine yardım etmişlerdir. Müktesebatı olan hiçbir içtimaî, insanî ve siyasî hak talebi ihtiva etmeyen bu adî ve şenî “Gezi” eylemlerinin hükümete değil, Müslümanla aynı mânaya gelen Türk ülkesine ve devletine karşı yapıldığını idrak edemeyenlerin idraki kördür ve basireti bağlanmıştır.

“GEZİ” EYLEMCİLERİ EMPERYALİST BATI’YA HİZMET ETMİŞTİR

Millet oylarıyla iktidar olamayıp çâreyi Batı’nın ve Türkiye’nin “derin” merkezlerine ve patronlarına yaltaklık etmekte arayan ve Taksim çapulcularından yana olan partilerin utanç veren beyanlarını kim unutabilir?

Taksim’de çapulculuğa çıkanlar, Haçlı’nın ekmeğine yağ sürmekle vazifeli Marksist ve PKK renklerinin bütün tonlarını taşıyan bölücülerle bunların ayak takımı zâniler ve ayyaşlardı. Hiç kimse Taksim, yâni “Gezi” eylemlerini ve faillerini masum gösteremez. Gösterenler fitneye yataklık ve küffara hizmet etmek fiilinden dolayı siyasî varlıklarıyla birlikte Gor Çukuru’nu boylayacaktır.

Fitne, Kur’ân-ı Kerim’de, “ölümden beter” olarak tarif ediliyor. Allah (c.c.), Müslümana, “fitneye karşı gayret” ve “müşriklere karşı mücadele” vazifesi buyurmuştur (Bakara,193).

Tanzimat’tan bu yana Türkiye’yi refüze ve “reformize” eden Haçlılar ve onların içerideki uşakları Türkiye’de menfaatlerine karşı bir kanun çıktığında kudurmuşlardır. Bundandır ki kamu malına ve emniyetine zarar veren “Gezi” eylemcisi olan genç, orta ve yaşlı köpekleşmiş insancılar günlerce Türkiye’ye karşı havlamışlardır. Gücünü Batı’dan alan rantçı sermaye çevrelerinin karınları ağrımış olacak ki bu saldırgan ve yağmacı köpeklere lojistik yardım yağdırmışlardı.

SOLCU GRUPLAR “GEZİ” ÇAPULCULARININ ARKASINDAYDI

Millet düşmanı ne kadar sabıkalı parti mebusanı varsa “Gezi” çapulcularıyla, yâni köpekleriyle yatıp kalkacağını beyan etmişti. Bir elinde bira şişesi, bir elinde molotof, kamu malını ve millet varlığını ateşe veren “Gezi” eşkıyalarından vatanın mirasını devralacak asil gençlik yetişir mi? Müslümanlıkla, yâni Türklükle, millîlikle, vatan ve millet mesuliyetiyle alâkası olmayan ve kubur farelerine dönüşen bu sürüden geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlik mi çıkar ey ebleh kişi!

TAKSİM’DE HALK DEĞİL, CÂMİ MİNBERİNE PİSLEYEN DOMUZ SÜRÜLERİ VARDI

Taksim’i yakıp yıkanlara molotof taşıyan fuhşiyat mesleğinin icracıları ve içtimaî bir varlık olmaktan çıkıp maymunlara benzeyen sosyetelerdi. Daha sarih ifadeyle, Taksim’de “halk” değil, elinde içki şişesiyle câmi minberine pisleyen domuz sürüleri vardı. Domuzlardan halk, yani nâs, aklı ve kalbiyle birlikte yaratılan mahlûk olmaz.

TAKSİM ANARŞİSTLERİ ÜÇ BÖLÜKTÜ: CÂHİL, ÇAPULCU VE HAİN

Anarşistleri üç bölüktür: Sözde ulusalcı câhil ve çapulculardan oluşmaktadır. Haindir bunlar. Müslüman Türkiye düşmanıdırlar. Taksim’de ve diğer illerde ortalığı yakıp yıkanlar bugün de pusuda bekliyorlar. Bunlar alçak ve hain, çapulcu ve Fetöcülerdir. PKK’nın verdiği zararı bu “derin” güçlerin değnekçileri ’de vermişlerdi. Türkiye’de ne kadar yıkıcı, karıştırıcı varsa Taksim bahanesiyle ortalığı yakıp yıkmışlardı. Çakallar, zibidiler, marjinaller, alkol taraftarları, laikçilere, sol ulusalcılar “Gezi” eylemlerine destek verip, memlekette karışıklık çıkmasını istemişlerdi. Haindir bunlar, şerefsiz ve alçaktır.

Ağaç sökülmesi bahaneydi, Türkiye’yi darbeye hazırlamaktı gaye

“Ağaç sökülmesi ve gezi parkı” işin bahanesi. Türkiye’de kendilerine yer açmak için namussuzca fitnelemişlerdi. “Demokrasi” falan değildi dertleri. Türkiye’ye vesayetçi-Kemalist bir iktidarın hâkim olması için çalışıyorlardı. Parkla ağaçla işleri yoktu. Halkla, milletle bağları da yoktu. Halk değil bunlar, millet düşmanı, bölücü, yağmacı, anarşist ve Müslüman Türkiye düşmanıydılar.

Taksim anarşistleri vahşi ve vandalca gösterilerinde “Ha gayret olacak” diye slogan atıyorlardı. “Tahrir İsyancılarına” benzetiyorlardı kendilerini. Hiçbir benzerliği var mıdır Tahrirle Taksim’in. “Keşke üş-beş de ölü olsa…” demişlerdi. Nekrofildi, yâni ölüseviciydi “Gezi” ciler. Halk ve devlet düşmanıydı bu çapulcu anarşistler.

KUDUZ KÖPEK GİBİ YAKIP YIKIYORLARDI

Ve şarlatandır bunlar. “Eylemler diktatör iktidara karşı halk hareketine dönmüştür…” diye slogan atıyorlardı Taksim meydanındaki çapulcular. Dış güçlerin emrindeydiler. Kudurmaları bundandır. Kuduz köpekler gibi yakıp yıkıyorlardı İtler gibi kudurmuşlardı. Sol sendikalar “Gezi” eylemlerini sürdürmeye devam edeceklerini beyan etmişlerdi. Yeşilçam artistleri, tiyatrocular, sanatçılar, operacılar, baleciler gibi ne kadar Müslüman Türkiye muhalifi sözde sanatçılar, marjinal, laikçi ve ahlâksız zümreler varsa Taksim rezaletine destek olmuşlardı. Bu güruhun hepsi aynı merkezin adamıydılar.

“Demokrasi” falan değildi dertleri. Yolda geçen başörtülü kadınlara saldırmışlardı Haçlı köpekleri gibi. Sokak aralarında başörtülü ve dindar avına çıkmışlardı bu namussuz ve alçaklar. Mütegallibenin ve dış servislerin elemanlarıydı bunlar. 28 Şubat darbecilerinin zihniyeti bunların kuvvet merkezleriydi.

Hülâsa, tarihe kara bir leke olarak düşen “Gezi” eylemlerini bugün hâlâ savunan altı okçuların, adliye mensubunun ve entellerin olması ne mânaya geliyor dersiniz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.