Kılıçdaroğlu'nun Ses Getiren Çağrısı: Kahramanmaraş'ta Toplu SMS Fırtınası!

Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'taki vatandaşlara toplu SMS göndererek Irak ve Suriye'ye asker gönderilmesini protesto etti. Türk askerinin görev süresini uzatan tezkereyi reddediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2023 14:15
Kılıçdaroğlu'nun Ses Getiren Çağrısı: Kahramanmaraş'ta Toplu SMS Fırtınası!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı olarak görev yaptığı günlerde Türkiye genelinde bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Kahramanmaraş'taki vatandaşların cep telefonlarına toplu mesajlar gönderdi. Bu SMS, Kılıçdaroğlu'nun TBMM'den geçen Irak ve Suriye'ye asker gönderilmesini onaylayan tezkereye karşı düzenlediği protestoyu duyurmak amacıyla gönderildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresini protesto etmek için vatandaşlara toplu SMS gönderdi.

kahramanmaras-kilicdaroglu-mesaj.jpeg

Bu tezkere, TBMM'de yapılan oylama sonucunda Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasını içeren bir metni kabul etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu tezkereye karşı sürekli olarak tepki gösterdi ve bugün vatandaşlara kısa mesaj göndererek protestosunu bir kez daha dile getirdi.

Gönderilen SMS şu ifadeleri içeriyordu: "TBMM'den geçen tezkere içinde yer alan ve yabancı askerlerin Türkiye'ye gelmesine olanak sağlayan maddeleri onaylamıyorum ve protesto ediyorum!"

Ayrıca bu tezkere, AK Parti, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy birliğiyle kabul edilmişti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.