Kentsel Dönüşüm Başkanlığından Kahramanmaraş'ta ucuz arsa fırsatı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 38 konutluk arazi, çekici fırsatlarla satışa çıkıyor! Açık artırma 26 Nisan'da, katılabilirsiniz. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2024 15:41
Kentsel Dönüşüm Başkanlığından Kahramanmaraş'ta ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan 38 konutluk arazi için çekici fırsatlar sunarak açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

Şehir, 6 Şubat depremlerinin merkezi olmasıyla birlikte hızla yeniden yapılandırma ve restore edilme sürecine girmiştir. Bölge halkının yeniden ayağa kalkabilmesi için devlet kurumları çeşitli projeler ve hizmetler sunarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı da Pazarcık ilçesinde bulunan 38 konutluk arazi için kolay ödeme seçenekleriyle satışa sunmuştur. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı sunulurken, geri kalanı için ise %25'i peşin olmak üzere 24 ay vadeli ödeme seçeneği bulunmaktadır. Satış işlemleri 26 Nisan Cuma günü saat 10.30'da açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Açık artırma, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya-Ankara, Toki İstanbul Hizmet Binası ve İstanbul Halkalı'daki Konferans Salonu gibi belirlenen yerlerde gerçekleşecektir.

Ayrıca, internet üzerinden de katılım sağlanabilecektir. İnternet katılımı için kayıtların son tarihi 22 Nisan Pazartesi saat 10.30'dur.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.