1. Haberler

  2. Gündem

  3. Kentin batısına yeni damak lezzeti
Kentin batısına yeni damak lezzeti

Kentin batısına yeni damak lezzeti

Şehrin batısına yaptıkları yatırım ile farklı lezzetleri bir arada topladıklarını belirten Pizza Place İşletme Sahibi Veysel Yıldız, Kahramanmaraş markası olarak hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

A+A-

Bölgede yaptıkları çalışmanın ardından yatırım kararı aldıklarını söyleyen Veysel Yıldız; “Öncelikle fizibilite çalışması yaptık. Bu bölgenin nüfus yoğunluğunun farkındaydık. Pizzacılık sektöründe kendimize güvendiğimiz için bu sektörün içerisine girdik. Bulunduğumuz kesim elit bir yer ve insanların damak tadına hızlı bir şekilde yerleşeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Yerel firma olduklarından dolayı farklılıkları olduğunu belirten Yıldız, sektör hakkında da düşüncelerini aktardı. Yıldız; “Pizzacılık sektörünün yeni geliştiğini varsayalım. Pizzacılık sektörünün çok büyük bir geçmişi yok. Ama yeni jenerasyon dediğimiz ortaokul seviyesi, ilkokul seviyesi oraların damak tatları bizim kendi damak tatlarımızdan daha farklı, evdeki yemeklerden ziyade pizzaya daha çok önem veriyorlar. Yerel firmayız ve kurumsallardan bir yerde ayrılmamız lazımdı. Hamurlarımız, sebzelerimiz günlük taze olarak yapılıyor. Biz Kahramanmaraş adına özel bir menü oluşturduk. Biz kendi damak tadımıza uygun olan lezzetleri pizza ile bir bütün oluşturmak istiyoruz. Burada da daha iyi olacağımızı ve farkımızın ön plana çıkacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

kentin-batisina-yeni-damak-lezzeti1.jpg

Pizzanın kalitesini anlamak adına bilgiler aktaran Veysel Yıldız, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Pizza da kaliteyi belirleyecek en önemli unsurlar kullanılan malzemelerdir. Kalitesini belirleyen bir diğer unsur ise hamurdur. Hamur taze ve lezzetli olmalı yoksa zaten kendisini ele veriyor. Hamurun o tazelik tadını yakalamışsak o zaman iyi bir pizza hamurunu yapabilmişizdir. Ürünlerde sebzeyi günlük taze kullanmak çok önemlidir. Et ürünlerinde salam, sucuk kullanarak bir karışım yapıyorlar fakat biz yüzde yüz dana eti kullanıyoruz. Ekonomik olarak görünmeyen bir krizin içerisindeyiz. Tavuk dönerin bile 8-9 lira olduğu bu dönemde pizza gibi maliyetli bir işin içerisine girip bu kadar uygun fiyat vermek cesaret işiydi. Biz o cesareti kendimizde gördük, bu işin içine girdik. Boğaziçi bölgesinde insanları bizi gördükten sonra damak tatları oluştu, yavaş yavaşta oluşuyor. Kaliteyi ucuzlukla birleştirerek insanlarımıza en iyisini sunuyoruz ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Yaklaşık bir buçuk ay içerisinde bir tane dahi olumsuz geri dönüş almadık. İnsanların gerçekten damak tadımıza göre pizza yedik dedikleri oldu ve bu bizi mutlu etti. Biz kendimize güveniyoruz, Kahramanmaraş için her zaman buradayız. İlerleyen zamanlarda bayilik verme sistemine döndüğümüz zaman kendi adımızı değil Kahramanmaraş’ı ön plana çıkaracağız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.