Kentin AVM’si Çırağın AVM! Bahar şenliği ile hediyeler dağıttı

Kahramanmaraş’ta yaptığı yatırımlarla dikkat çeken inşaat, mağazacılık ve sosyal tesis alanlarında faaliyet gösteren Çırağın Group düzenlediği Bahar Şenliği organizasyonuyla gündeme damga vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:51
Kentin AVM’si Çırağın AVM! Bahar şenliği ile hediyeler dağıttı

Devasa katılımın olduğu ve bu yıl ilki düzenlenen Çırağın Alışveriş Merkezi Bahar şenliği organizasyonu yoğun ilgi gördü. Çekilişler yapılarak hediyelerin sahiplerini bulduğu Çırağın Alışveriş Merkezi Bahar Şenliği Organizasyonunda mini konser ile vatandaşlara müzik ziyafeti verdi. Bayram havasında geçen programda 7’den 70’e genç, çocuk, yaşlı ayırt etmeksizin katılım sağlandı. Halkı eğlendirmek adına çeşitli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte konuklara ücretsiz hediyeler dağıtıldı. Bu yıl ilki düzenlenen geleneksel hale dönüşecek olan organizasyonda Çırağın Group farkını ortaya koydu.

kentin-avm’si-ciragin-avm!3.jpg

yıl ilkini düzenleyerek bir bahar şenliği organizasyonuna imza atan Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak organizasyonla ilgili açıklamalar yaptı; “Dokuz ay önce açılışını yaptığımız Çırağın Alışveriş Merkezi’nde bugün hepsi bedava kampanyamız ile vatandaşlarımızın karşısındayız. Bu yıl ilkiniz düzenlediğimiz Çırağın Alışveriş Merkezi Bahar Şenliği ile halkımızla bir araya geldik. Hiçbir şart ve koşul sunmaksızın yüzlerce hediye dağıtıyoruz.

kentin-avm’si-ciragin-avm!4.jpg

Müşterilerimiz 3 aydan bu yana süre gelen formları doldurup çekiliş için formlarını sandığa atıyorlar ve şuanda da çekilişi yaparak ismi çıkan kazanana hediyelerini hemen burada takdim ediyoruz. Yoğun bir kalabalıkla başladık. Çırağın Alışveriş Merkezi olarak bünyemizde barındırdığımız binlerce üründen küçük ev aletlerinden, beyaz eşyaya, züccaciyeye ve mobilyaya şartsız koşulsun müşterilerimize hediye ediyoruz. Bahara girerken firmamıza halkımızın 9 aydır desteğin karşılığıdır bu organizasyon. Açılışımızdan bu yana halkımız çok güzel destekledi bizlere kucak açtı ve bizleri çok memnun etti.

kentin-avm’si-ciragin-avm!2.jpg

Baharın başlangıcında bizde müşterilerimizin karşısına güzel bir hediyeyle çıkmak istememizin üzerine böyle bir program organizasyon tertip ettik. Çekiliş programımızın açılışında mini bir konserimiz bunun yanı sıra halkımızı eğlendirmek adına çeşitli organizasyonlarımız olacak. Çırağın Alışveriş Merkezi olarak bu yıl ilki olan programımızı her yıl devam ettirerek geleneksel bir şölen haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

kentin-avm’si-ciragin-avm!1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.