Kazım Çarman Kimdir?

Kazım Çarman, 10 Şubat 1973 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde doğdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2020 14:27
Kazım Çarman Kimdir?

Kazım Çarman, 10 Şubat 1973 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde doğdu.

Kazım Çarman, 10 Şubat 1973 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde doğdu. Ailesiyle birlikte 5 yaşında İsviçre'ye gelip, ilk ve orta eğitimini İsviçre'de tamamladı. Şu an hala İsviçre'de ikamet etmektedir.

Orta eğitiminin hemen ardından güvenlik eğitimi veren okullara devam eden Kazım Çarman diğer yandan shaolin, kung - fu, jet kundo, karate ve kick boks sporları ile uğraşıp, katıldığı turnuvalarda önemli dereceler elde etmiştir.

1995 ile 1998 yılları arasında özel (V.İ.P) güvenlik eğitimi veren Scoti School'da eğitim alan Kazım Çarman, sonraki yıllarda NATO'nun güvenlik bölümünde çalışarak, önemli devlet başkanları başta olmak üzere politikacılar ve sanatçılara yakın koruma hizmetleri verdi.

İlerleyen yıllarda Training Parkur okulunda dublör eğitimi alan Kazım Çarman aynı zamanda dublörlük eğitimi verebilecek diploma ve bilgiye sahiptir.

Çarman'ın oyunculuk hayatı 2006 yılında çekilen ve Zürih Film Festivali'nde en iyi kısa film seçilen "Der Sieger" adlı kısa film ile başladı.

Aynı yıl içinde rol aldığı "Görev Peşinde" adlı sinema filminde Rus ajanı rolünde oynayarak oyunculuk kariyerini sürdürdü.

2007 yılında "Kazım" karakteriyle girdiği "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide 2010 yılına kadar görev alan Kazım Çarman, aynı proje içinde yaklaşık 3 yıl boyunca oyunculuk eğitimi de almıştır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizinin dövüş koreografileri başta olmak üzere birçok önemli sahnenin çekim ve kurgusunu düzenleyen Çarman, kısa sürede büyük başarı yakalamıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide uzun süre rol alan oyuncu, kariyerini iki önemli sinema projesi ile devam ettirdi. 2011 yılında çekimi yapılan "Ben de Yar" ve "Son Kurşun" adlı projelerde başrol oynayan Kazım Çarman her iki filmin hem aksiyon sahnelerini hem de dövüş koreografilerini düzenledi.

Kazım Çarman, sinema ve dizi oyunculuğunun yanısıra değişik reklam filmlerinde de rol almıştır. Natural Power, Jet Energy Drink, Logo Sport ve Lodos Reisen markalarının ürün tanıtımlarını yapan oyuncu tüm bu markaların reklam filmlerinde rol almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.