Kasaplar artık indirimli elektrik kullanacak

Kahramanmaraş kasaplar odası ile AKEDAŞ AŞ arasında bir toplu sözleşme imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2020 14:27
Kasaplar artık indirimli elektrik kullanacak

Kasap esnafı için indirimli elektrik enerjisi sağlanması amacıyla yapılan görüşmeler sonucunda varılan mutabakata göre kasaplar odasına kayıtlı tüm kasap esnafı elektrik faturalarını yılda bir kere ödemek üzere indirimli elektrik hizmeti alacak.

kasaplar-artik-indirimli-elektrik-kullanacak1.jpg

Kahramanmaraş kasaplar odası esnaf odaları AKEDAŞ AŞ ile kasap esnafına yönelik indirimli elektrik uygulamasında sona varılması üzerine bir toplu sözleşme imzalandı. Toplantının basına açık kısmında verilen bilgilere göre kasap esnafı bundan sonra hem tüm piyasadan daha ucuza elektrik kullanacak hem faturaları senede bir kez ödeyecek. Ayrıca aldıkları hizmetin kalitesinde de hiçbir bozulma yaşanmayacak konuyla ilgili AKEDAŞ AŞ temsilen konuşan Akedaş Bölge Müdürü Alihan Kaptanoğlu şu bilgileri verdi.

kasaplar-artik-indirimli-elektrik-kullanacak2.jpg

YILDA BİR KEZ FATURA ÖDEYECEKLER

“Kasaplar Odası ile yapılan çalışmalar sonucu imzalanan toplu sözleşme neticesinde tüm kasaplarımıza indirimli elektrik enerjisi tedarik edeceğiz. Bu sözleşme şu anlama geliyor, tüm piyasadan daha ucuza elektrik verilecek  öyle ki faturaları yılda bir kere göndereceğiz.

kasaplar-artik-indirimli-elektrik-kullanacak3.jpg

Kasap esnafı şundan emin olmalı ki verilecek olan hizmetin kalitesinde hiçbir değişiklik olmayacak ve hiçbir geçiş ücreti alınmayacaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.