Karpedo yeni sezonda daha iddialı

Karpedo Dondurma 2019 yılı dondurma sezonunu açma amacıyla bir organizasyon tertipledi. Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen; “Endüstriyel ürünlere karşı tüketicileri daha güzel, lezzetli, hoş bir sunumla buluşturacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2019 11:00
Karpedo yeni sezonda daha iddialı

Açılış konuşmasında, Maraş Dondurmasının tanıtım ve dünyaya açılımını ileriye taşımanın vurgusunu yapan Dağdönderen; “Türkiye genelinde Maraş Dondurması tedarik ettiğimiz firmaların bir kısmı, dünya genelinde dondurma satıcısı ve kaşıkçı arkadaşlarla bir araya gelerek; Sezon açılışı, milli ve yöresel ürünümüz olan Maraş Dondurmasını tanıtım, teşvik ve dünyaya açılımının ileriye taşınmasının kolaylaşması için konuklarımızla bir araya gelerek Karpedo Dondurma ailesi olarak bir organizasyon düzenledik.

karperdo’dan-sezon-acilisi-organizasyonu2.jpg

Maraş Dondurmasının yerel ve ulusal ekonomiye ciddi bir katkısı var. Ülkemizin bazı kesimlerinde Maraş Dondurması adı altında vatandaşlara birçok ürün satılıyor. Kaşıkçı arkadaşlarımıza temel bilgileri verip topluma aktarması, halkın endüstriyel ürünlerden uzak kaliteli dondurma bilinci kazanması adına çalışmalar için bir araya geldik” dedi.

21739.jpg

Katılımcılara 2019 yılı dondurma sezonunun hayırlı olması temennilerini ileten Dağdönderen; “Sezon öncesi güzel bir birliktelik olduğuna inanıyorum. 2019 yılı dondurma sektöründe hem sizlere hem de bizlere başarı getirmesini temenni ediyorum.

karperdo’dan-sezon-acilisi-organizasyonu3.jpg

Bu yıl Maraş Dondurmasında büyük başarılara imza atmayı, bu yöresel ürünümüzü diğer endüstriyel ürünlere karşı daha güzel, lezzetli ve hoş bir sunumla tüketicilere sunmayı temenni ediyor, davetimize gelen bütün misafirlerimize Karpedo Dondurma Ailesi adına teşekkür ediyorum. Soğuk geçen kış ayları yerini yaz mevsimine bırakırken 2019 yılı Dondurma sezonu hepimize adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program Kuran-ı Kerim Tilavetinin arkasından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.