KARCIOĞLU; ŞEHRİMİZDE SAAT GİBİ İŞLEYEN BİR SANAYİ ÇARKI OLUŞTU

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının yapılan son seçimlerini değerlendiren Kar Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, Kahramanmaraş’ın huzurlu bir kent olduğunu ve ekonomisinin verimli bir şekilde artış kaydettiğini ve bunun sonucunda saat

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:51
KARCIOĞLU; ŞEHRİMİZDE SAAT GİBİ İŞLEYEN BİR SANAYİ ÇARKI OLUŞTU

   Durmuş Karcıoğlu önderliğinde 2001 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana bölgemizin sektöründe lider kuruluşu olmayı başaran, yapı malzemeleri sektörünün marka kuruluşu KARYAPI, müşteri memnuniyetini adeta bir yaşam felsefesi olarak yorumlarken hızlı ve çözüm odaklı hizmet bilinciyle Kahramanmaraşlılara hizmet vermeye devam ediyor.

Çanakkale Seramik ile hizmet sektörüne girdiklerini belirten Durmuş Karcıoğlu, Kalekim, Kalebodur, Kale Colour, Mavi Kale, Kale Terasit, ROCA Kale, Kaledekor, Teka, Damla, Vario Dor, Vario Clic gibi sektöründe üstün markaların ürünlerini de müşteri memnuniyetine sunduklarını kaydetti.
Karyapı farkını tercih eden tüm saygın müşterilerine teşekkür eden Karcıoğlu, kendilerine duyulan güvenin sonsuza dek süreceğinin sözünü kıvançla verdiklerini söyledi.

KMTSO SEÇİMLERİNDE CİDDİ BİR OY ARTIŞI OLDU

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının yapılan son seçimlerini değerlendiren Kar Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, Kahramanmaraş’ın huzurlu bir kent olduğunu ve ekonomisinin verimli bir şekilde artış kaydettiğini ve bunun sonucunda saat gibi işleyen bir sanayi çarkının oluştuğunu belirtti. Tabana yayılan bir güven ortamının sonucunda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının son seçimlerinin geçmiş dönemlere göre ciddi bir oy artışını da beraberinde getirdiğini, bu oy artışının da talep ve güvenin bir sonucu olduğunu, yeni dönemde Başkan ve ekibinin çok daha iyi hizmetler sunacağını düşündüğünü söyleyen  Karcıoğlu, Kahramanmaraş’ın büyük bir sanayi kenti haline geldiğini yer sıkıntısının da çözüme ulaşması sonucunda sanayileşmenin kat be kat artacağını kaydetti. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerin de yönetim ve meclise yeni genç ve dinamik işadamlarının seçildiğini belirten Karcıoğlu bununla beraber tecrübeli isimlerinde yer aldığına dikkat çekerek, bu harmoniden güzel ve başarılı işlerin ortaya çıkacağını belirtti.

TEMSİL NOKTASINDA ODALARIN ÖNEMİ TARTIŞILAMAZ

Karcıoğlu kendi sektörleriyle ilgili olarak ise henüz yeni bir başkan belirlediklerini ve oda çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti. Hangi sektör olursa olsun özellikle meclis komitelerinin çok seri bir şekilde çalışmaları gerektiğini belirten Karcıoğlu, tabanın sorunlarını yönetime eksiksiz olarak taşıması durumunda çözümün daha kolay olacağını belirtti. Odaların bir şehrin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Karcıoğlu, özellikle sivil toplum kuruluşlarının bir ülkenin yönetimine büyük katkılar sunduğunu belirtti. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının da temsil noktasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Karcıoğlu, ticaretle uğraşanların ve sanayicilerin sesi olduğunu söyledi.

KMTSO YENİ DÖNEMDE OSB’YE AĞIRLIK VERECEK

Geçmiş dönemde özellikle KMTSO’nun teşvikler konusunda büyük çabalar harcadığını ve iyi işler başardığını kaydeden Karcıoğlu yeni dönemde de özellikle Organize Sanayi Bölgesi konusunda çalışmalara ağırlık verileceğini ve daha güzel işlere imza atılacağını belirtti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının tüm siyasilere eşit mesafede durduğunu söyleyen Karcıoğlu, her zaman için doğru bildikleri yoldan ilerleyeceklerini söyledi. Bütün siyasetçilerinde asli vazifesinin halkına hizmet olduğunu belirten Karcıoğlu, bu bağlamda siyasetçilerinde destek vermeleri veya vermemeleri kendi bilecekleri iş olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.