Kana bulayacaklardı! 8 terörist patlayıcılarla yakalandı!

Kana bulayacaklardı! 8 terörist patlayıcılarla yakalandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2017 17:06
Kana bulayacaklardı! 8 terörist patlayıcılarla yakalandı!

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bombalı saldırı hazırlığındaki 2'si Suriyeli 8 terörist, 146 kilogram ağırlığında patlayıcı madde ile yakalandı. Ayrıca yapılan operasyonda, terör örgütünün finansmanında kullanıldığı değerlendirilen 9 bin 551 kilogram altın ile 967 bin dolar, Bin 60 Sterlin, 4 bin 655 Avro ve 72 bin 900 TL ele geçirildi.

Gaziantep'te MİT ve Emniyet'in işbirliğiyle yürütülen, insansız hava araçlarının da katıldığı operasyonda saldırı hazırlığında oldukları belirlenen PKK'lı 8 terörist yakalandı.

Gaziantep Valiliği, operasyona ilişkin bilgi verdi.

Açıklamada, terör örgütünün kamu kurum ve kuruluşlarına, değerli bina, önemli yerlere ve güvenlik güçlerine yönelik büyük şehirler başta olmak üzere ülke genelinde sansasyonel nitelikte saldırı hazırlığında olduklarına yönelik bilgi alındığı belirtildi. Ayrıca, saldırıda kullanılması planlanan patlayıcıların PYD/YPG tarafından illegal yollarla Türkiye'ye getirildiği ifade edildi.

Operasyon kapsamında, Şanlıurfa'da ve Gaziantep'te 2'si Suriyeli 8 teröristin yakalandığı açıklandı.

saldiri-hazirligindaki-8-terorist-yakalandi-4768ea.jpg

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bombalı saldırı hazırlığındaki 2'si Suriyeli 8 terörist yakalandı. Operasyonda 146 kilogram ağırlığında patlayıcı madde ele geçirildi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.