KAN EKİP TOPRAK BİÇTİK

Fitneye Mahal Vermeden devlet ve millet olarak Birlik ve beraberliğimizi sergileyeceğimiz önemli bir sürecin içindeyiz. Dünyanın en kıymetli topraklarının üzerinde yaşıyoruz bu milletin geçmişine bakıldığında, hain ve kalleşe hesabı olanlar her dönemde olmuş, bundan sonra da bu kalleşçe tutumlar devam edecektir. Siyasi hesapları bir kenara bırakarak ayrılığa düşmeden, inandığımız değerler doğrultusunda yaşadığımız sürece, biz Ümmet olarak, millet olarak her daim diri kalacağız.

Bu aziz milletin hiçbir ferdi, hiçbir askerimizin saçının bir tek teline bile zarar gelsin istemez iken İdlib de yaşanan durum vicdanı olan her insanı derinden etkilemiştir.

Ülke insanı, tam da duygusal acıyı doruk seviyelerde yaşarken, ne işimiz var Suriye’de sorularının yaygınlaşması, kendi aramızda konuşmamız siyasi bir söylemden öteye gitmez. ABD’nin 10 bin 745 km, Rusya’nın 5 bin 421 km öteden gelerek Suriye’de yaptığı faaliyetleri iyi niyetli düşünebilir miyiz? Kaldı ki Türkiye-Suriye sınır mesafesi 0 iken, ülkenin en uzun sınır uzunluğu,911 km ile Suriye iken, Türkiye'nin Suriye’de olmasının, Başta güvenlik ve inancımızın gereği olarak mazlumun yanında olmaktan başka ne gibi bir sebebi olabilir ki.

Müslüman kimliğimiz, yaşadığımız topraklar ve Türk olmamız, haçlı zihniyetinin, yüzyıllardır hain emelleri arasındadır. Onlar bu fikirlerinden vazgeçmeyecekler biz de mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Yaşadığımız coğrafya, geçmişi kahramanlıkla dolu bir milletin KAN EKİP TOPRAK BİÇTİĞİ bir coğrafyadır.

Daha dün güneydoğuda 30 bin şehit vermedik mi? PKK ile kol kola olan, aleni ittifaklarla adına demokrasi dedikleri siyasi yapıların fikriyatını sorgulamaktansa, algı operasyonlarıyla ülke insanını dolduruşa getirenlerin söylemlerini desteklemek, kime, neye hizmet ediyoruz sorusunu sordurmaz mı?

2003 te Müslüman kanı dökülür biz IRAK'a giremeyiz dediler. Bugün Irak'ta kimler var? PKK’nın merkezi nerde?

Barış Pınarı Harekatı’nda ki hendekleri hatırlayın,

Afrin Harekatı’nda ki hendekleri hatırlayın,

Yeraltında açılan tünellerin açılımı ne idi?

Kimler yaptı?

Binlerce tır sevkiyatı yapılan silahların amacı ne idi?

Bugün Suriye’de ne işimiz var diyerek halkın söylemleri arasına konuşulmasına sebep olanlar bunları neden sormuyordu?

Şehit cenazeleri esnasında ülkedeki Suriyelilerin dükkanlarını yıkmak, onları zarar vermeye çalışmak, acımızı onlar ile dindirmeye çalışmak hangi inancın gereğidir.

Gelin hep beraber ne düşündüğümüzü, kimin fikrine hizmet ettiğimizi BAŞTAN DÜŞÜNELİM.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.