Kahramanmaraş'tan Afyonkarahisar'a: İl Jandarma Komutanı Değişimi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Sayın Tolga Yağan, Kahramanmaraş'taki görevinden ayrılarak yeni görev yerine uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2023 15:12
Kahramanmaraş'tan Afyonkarahisar'a: İl Jandarma Komutanı Değişimi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanması nedeniyle Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü makamında ziyaret etti. Başkan Güngör, Sayın Tolga Yağan'a şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başkan Hayrettin Güngör, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan'ı ağırladı. Yağan'a, şehrimize verdiği hizmetler için teşekkür eden Başkan Güngör, yeni görev yerinde başarılar temennisinde bulundu. Başkan Güngör, "Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na atanan İl Jandarma Komutanımız Sayın Tolga Yağan, bizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri ve Kahramanmaraş'a hizmetleri için Sayın Tolga Yağan'a teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan da Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e misafirperverliği için teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.