Kahramanmaraş Cevizli Park: Doğayla Buluşmanın Yeni Adresi!

Kahramanmaraş Cevizli Park, uygun olarak hizmete devam ediyor! Aileler için huzurlu bir mekan. Güvenli ve keyifli vakitler için bekliyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2023 16:29
Kahramanmaraş Cevizli Park: Doğayla Buluşmanın Yeni Adresi!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan Cevizli Park, kurallarına uygun bir düzenleme ile ziyaretçilere kapılarını açtı. İşte detaylar:

YENİ SEZONA HAZIR:

Dulkadiroğlu Belediyesi, Cevizli Park'ı yeni sezon için hazırladı ve kapılarını 07.06.2021 tarihinde ziyaretçilere açmıştı.

ceviz7.jpg

AİLELER İÇİN HUZURLU BİR MEKAN:

Cevizli Park, aileler için huzurlu bir mekan sunarak, doğal bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacak.

Vatandaşların dinlenme, eğlenme ve sosyal etkileşim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan Cevizli Park, Kahramanmaraş kent merkezinin 4 kilometre doğusunda dönümlük alan üzerinde kurulu bulunuyor. Cevizli Park Pınarbaşı ilerisinde bulunmaktadır.

ceviz2.jpg

GÜVENLİ BİR ORTAM:

Park yetkilileri, temizlik kurallarına titizlikle uyacaklarını ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, parkın yoğun ilgi gördüğünü ve uygun bir şekilde hizmete devam edeceğini belirtti. Başkan Okay, şunları söyledi: "Pınarbaşı Mahallemizde hizmete sunduğumuz Cevizli Parkımız, vatandaşlarımızın da yoğun ilgisiyle çok sevildi. Kurallarına uygun olarak bu yıl da vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek olan parkımız sezonunu açıyor. Pazartesi gününden itibaren saat 08.00 ile 00.00 arasında vatandaşlarımız parkımızın tadını çıkarabilirler."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.