Kahramanmaraşta Zeytin Hasadı Yaklaşırken

Her yıl dört gözle beklenen zeytin hasadı ülkemizin dört bir yanındaki üreticilerin özverili çalışmalarıyla şenleniyor. Özellikle sofralık yeşil zeytin üreticileri ile erken hasat zeytinyağı elde etmek isteyen zeytinyağı üreticileri için zeytinliklerde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 19:59
Kahramanmaraşta Zeytin Hasadı Yaklaşırken

2023-2024 dönemi zeytin hasadı başlıyor

Her yıl dört gözle beklenen zeytin hasadı ülkemizin dört bir yanındaki üreticilerin özverili çalışmalarıyla şenleniyor. Özellikle sofralık yeşil zeytin üreticileri ile erken hasat zeytinyağı elde etmek isteyen zeytinyağı üreticileri için zeytinliklerde hasat heyecanı başladı.

Zeytin Dostu Derneği Kahramanmaraş İl Temsilcisi, Tarım Yayımcısı Erdem BAĞCI tarafından zeytin hasadı yaklaşırken önemli açıklamalar.

Zeytindostu Derneği 2006 yılında dernekleşmesi ile kurulmuş sektörün en güçlü STK’sıdır. Derneğimizde temel prensibimiz sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirmek ve makro menfaatlere yönelik faaliyetler gerçekleştirerek, sektör sorunlarına çözümler aramaktır. Ayrıca derneğimiz kuruluş amacı olan ‘’ sektörü ulusal ve uluslararası boyutta hak ettiği seviyeye çıkarmaktır’’ hedefinden hiç ayrılmadık. Bütün gücümüzle bu hedef ekseninde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.