Kahramanmaraş'ta Ulaşım Konforu: Türkoğlu'dan Gaziantep'e Yeni Bağlantı Yolu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Minehüyük ile Gaziantep sınırı arasındaki bağlantı yolunu yeniliyor, ulaşım konforunu artırıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2023 12:34

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesine bağlı Minehüyük Mahallesi ile Gaziantep sınırındaki mahalleler arasındaki ulaşımı geliştirmek için bağlantı yolunun zemin hazırlıklarını sürdürüyor.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu projeyi hayata geçiriyor.

kahramanmarasta-ulasim-konforu-minehuyuk-gaziantep-baglanti-yolu-yenileniyor.jpg

Mahalledeki tarım arazilerine ve Gaziantep'in sınır mahallelerine ulaşım sağlayan bu bağlantı yolunun sathi asfalt öncesi zemin hazırlıkları büyük bir özveriyle devam ediyor. Hazırlıklar tamamlandığında sathi asfalt serimine başlanacak ve bu çalışmaların kısa süre içinde tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşım konforu ve güvenliği artacak.

Minehüyük Mahalle Muhtarı Hıdır İlyas Çiftçi, bu çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Mahallemiz ile Gaziantep’in sınır mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan bu bağlantı yolu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Bu yol, mahallemizin ana arterini de hafifleten önemli bir yol. Bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'e teşekkür ediyorum."

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.