Kahramanmaraş'ta Ulaşım İyileştirme Hamlesi: Ekinözü Yolları Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesinde bulunan Kabaktepe ve çevredeki birçok mahalleye hizmet veren 8 kilometrelik grup yolunu yenileme çalışmalarıyla güncelliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2023 12:09
Kahramanmaraş'ta Ulaşım İyileştirme Hamlesi: Ekinözü Yolları Yenileniyor

2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde, yerleşim bölgelerinin ulaşımını geliştirmeyi amaçlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir tempoyla yol yenileme, bakım ve onarım projelerini sürdürüyor.

Bu çerçevede Ekinözü ilçesinin Kabaktepe Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdüren belediye, bölgedeki ulaşım ağını modernize etmeye odaklanıyor.

Kabaktepe Mahallesi ve çevresindeki birçok mahalleye ulaşımı sağlayan 8 kilometrelik yolun yüzeyi sathi asfalt çalışmaları ile yenileniyor.

Mahalle yolu üzerinde gerçekleştirilen birinci ve ikinci kat sathi kaplama uygulamaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak.

Bu yenilenme çalışmasıyla birlikte bölge halkının daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşaması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçelerde yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısının sürekli olarak iyileştirildiğini vurgulayarak, bu tür projelerin artarak devam ettiğini belirtiyor.

Belediye, ulaşım konusundaki yatırımlarının ilçe halkının yaşam kalitesini artırmayı amaçladığını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceğini ifade ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.