Kahramanmaraş'ta Saadet Partisi ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş Saadet Partisi İlçe Başkanları toplantısı 02 Nisan 2021 günü saat 16.00'da Kocabaş Konağında İl Başkanı Av.Ahmet Zor başkanlığında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2021 13:13
Kahramanmaraş'ta Saadet Partisi ilçe başkanları toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş Saadet Partisi İlçe Başkanları toplantısı 02 Nisan 2021 günü saat 16.00'da Kocabaş Konağında İl Başkanı Av.Ahmet Zor başkanlığında yapıldı. Toplantıya 11 ilçe başkanı katıldı. Toplantıda teşkilat çalışmaları ve yereldeki durum değerlendirmesi yapıldı.

SİZİN KONGRELERDE VİRÜS YOK MU?

Toplantı sonrası Başkan Zor'un yaptığı açıklamada;  kongremiz sonrası ilçe başkanlarırımızla ilk toplantımızı şükürler olsun gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Seçim yarın olacakmış gibi herzaman hazır olmak gerekir. İlçe Başkanlarımız ile yerele yaptığımız görüşmelerde vatandaşımızın çok zor bir durumda olduğunu görüyoruz. Çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşanlar girdi maliyetleri yüzünden tıkanmış durumda. Pandemiden dükkanı aylarca kapalı olan küçük esnaf daha perişan. Kendilerinden başka kimseye kongre için salon verilmezken, yeri gelmişken belirtelim kongre için bizde Kahramanmaraş'da salon alamadık ancak Akp kongreleri lebalep dolu, yanda ki lokanta kapalı olacak iş mı? Adama sormazlar mı sizin kongrelerde virüs yok mu diye? Kongreler bitti yasaklar geldi.

b56b3a68-8b63-4167-a58c-221af534a241.jpg

ZENGİN 2-3 KAT ZENGİNLEŞTİ, FAKİR 2-3 KAT DAHA FAKİRLEŞTİ

Ülke kaynaklarının doğru ve etkin bir biçimde kullanamayarak vatandaslarımızı yoksulluğa mahkum eden yönetim hatasını kabul etmelidir. Aziz milletimiz herşeyin en iyisine layık. Yaşam kalitesi daha iyi olmalı. Son bir yılda zengin 2-3 kat zenginleşti, fakir 2-3 kat daha fakirleşti. Bunun sebebini dış güçlerde, onda şunda ararsak, her eleştirene hain terörist dersek bir arpa boyu yol alamayız. Ben iktidara sesleniyorum lütfen başınızı elinizin arasına alın ve biz nerede yanlış yapıyoruz diye düşünün...

Bu vesileyle aziz milletimizi hürmet ve muhabetle selamlıyorum. Allah'a emanet olunuz...

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :