Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Yitiksöz'ün Yeni Sayısı Yayında!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü dergisi Yitiksöz'ün yeni sayısı şimdi e-dergi formatında! Ücretsiz okumak için detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2024 11:10
Kahramanmaraş'ta Kültür Rüzgarı: Yitiksöz'ün Yeni Sayısı Yayında!

Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü dergisi Yitiksöz'ün 2023 yılının en prestijli dergisi seçilmesi sevinciyle, yeni sayısı okurlarıyla buluştu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "2023 Yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları" programında "Kamu Yayıncılık" alanında ödüle layık görüldü.

Yitiksöz Dergisi'nin e-dergi formatındaki yeni sayısı, Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla erişilebilmektedir. Kahramanmaraş'ın edebiyat başkenti olarak bilinen şehir, kültür envanterini zenginleştirmek adına gerçekleştirdiği etkinliklerle öne çıkıyor. Bu kapsamda, Kültür Yayınları'ndan çıkan Yitiksöz Dergisi, ünlü yazarların katkılarıyla bir kez daha okurlarla buluştu.

Derginin yeni sayısında, Edebiyat Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği tarafından 2023 yılının en iyi dergisi seçilen Yitiksöz’de, usta edebiyatçılar Cahit Koytak, Yasin Mortaş, Enver Çapar, Vefa Taşdelen, Duygu Dede, Semiha Kavak, Vedat Ali Kızıltepe, Esra Kirik, Ülkü Yılmaz, Mustafa Köneçoğlu gibi birçok ismin kaleme aldığı şiir, makale ve deneme türündeki eserlere yer veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yitiksöz Dergisi'nin yeni sayısına ücretsiz olarak https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com/belediye-yayinlari internet adreslerinden erişilebileceği belirtilmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.