Kahramanmaraş'ta Depremde Hayatını Kaybeden 21 Kişinin Adı Spor Tesislerinde Yaşatılacak

Kahramanmaraş'ta depremde kaybedilen 21 kişinin isimleri, spor tesislerinde ölümsüzleşecek. İl Müdürü Boz, anılarını yaşatarak ailelere moral vermek istediklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2024 10:42
Kahramanmaraş'ta Depremde Hayatını Kaybeden 21 Kişinin Adı Spor Tesislerinde Yaşatılacak

Depremin vurduğu 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamını yitiren 21 kişinin anısını yaşatma amacıyla, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçiyor. İl Müdürü Cemil Boz, "asrın felaketi" olarak nitelendirilen bu olayda, şube müdürü, şef, antrenör, güvenlik ve temizlik personeli gibi 21 çalışanlarını kaybettiklerini belirtti.

Boz, AA muhabiri ile yaptığı açıklamada, kaybedilen personelin isimlerini ve hatıralarını spor tesislerinde yaşatmak için bir projenin başlatıldığını ifade etti. "Tesislerimize, gençlik merkezimize, spor salonlarımıza, yüzme havuzlarına ve diğer tüm tesislere vefat eden personelimizin isimlerini vererek yaşatmak istiyoruz" diyen Boz, bu şekilde personelin anısını gelecek nesillere taşımak ve ailelerine moral sağlamak istediklerini vurguladı.

Boz, isimlerin hangi tesise verileceğinin belirlendiğini ve yakın zamanda tesislere özel tabelaların asılacağını belirtti. Ayrıca, bu girişimin sadece bir hatırlatma değil, aynı zamanda bir farkındalık oluşturma amacını taşıdığını ifade etti. "Her birinin ismini tesislerimize vererek hem ailelerini hem kendilerini yaşatmak istiyoruz" diyen Boz, bu şekilde bir nebze olsun kaybedilen mesai arkadaşlarının hatıralarını canlı tutmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.