Kahramanmaraş'ta KSÜ Tıp Fakültesi'nde İlk Ders Coşkusu

KSÜ Tıp Fakültesi'nde 2023-2024 eğitim yılı başlarken Rektör Yasım öğrencilere ilham verdi. Başarılar dileriz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 14:04
Kahramanmaraş'ta KSÜ Tıp Fakültesi'nde İlk Ders Coşkusu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi, yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, birinci sınıf öğrencileri için ilk ders heyecanı yaşandı. İşte o anların detayları:

KSÜ'nün Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ilk derse, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım öğrencilere ders verdi. Bu anlamlı etkinliğe, KSÜ Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, öğretim üyeleri ve öğrenciler de katıldılar.

4.jpeg

REKTÖR YASIM: "SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HEYECANI MUTLULUK VERİCİ"

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dersinde öğrencilerin gözlerindeki heyecanı görmenin kendisine mutluluk verdiğini belirterek, "Bugün bu ilk dersimiz, siz geleceğin hekimlerinin meslek hayatlarına attığı ilk adımı temsil ediyor. 6 yıl sürecek olan eğitim hayatınız, buradan aldığınız eğitimin ardından da meslek hayatınız boyunca devam edecek. Hastalarla olan ilişkileriniz, empati beceriniz ve meslek formasyonunuz sayesinde mesleğin seçkin hekimleri arasında yer alacaksınız. Tıp mesleği, bilgi, beceri ve birikimin yanı sıra insanlara dokunmayı ve onları sözlerinizle hayata bağlamayı gerektiren bir meslektir. Tıp mesleği, çağımızın teknolojik gelişmeleri ile paralel ilerleyen bir disiplindir. Bu nedenle siz değerli gençlerimizin donanımlı birer hekim olması ilk hedefimizdir. Bugün eğitim-öğretime başlayan üniversitemiz öğrencilerine ve sizlere 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. HAFİZE ÖKSÜZ: "BAŞARILAR DİLİYORUM"

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz ise konuşmasında, "Sevgili gençler, sizi nitelikli ve donanımlı bir şekilde mesleğe ve hayata hazırlamak için her zaman özveri ile çalışacağız. Tıp Fakültesi'nin yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, siz değerli öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.