Kahramanmaraş'ta Korkunç Cinayet: Koca Tüfekle Eşini Öldürdü!

Kahramanmaraş'ta yaşanan dehşet veren olayda koca, tüfekle eşini öldürdü. Şüpheli gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2023 10:15

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde dehşet veren bir olay meydana geldi. Bir koca, karısıyla evlerinde çıkan tartışmanın ardından tüfekle vurarak öldürdü. İşte detaylar:

OLAY YERİ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Molla Gürani Mahallesi, korkunç bir cinayetin mekânı oldu. İ.Y. (45) ve F.Y. (41) çifti, mahallelerinde yaşayan ve aynı zamanda güvenlik görevlisi olan İ.Y. tarafından yaşanan bir olay sonucu adeta kan gölüne döndü.

TARTIŞMA BAŞLADI

Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. İ.Y. ile eşi F.Y. arasındaki bu tartışmanın sonucu ise dehşet vericiydi.

kahramanmaras-cinayet.webp

TÜFEKLE SALDIRI

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine İ.Y., evlerinde bulunan bir tüfekle eşi F.Y.'ye saldırdı. Bu dehşet anları, çevredeki insanların gözleri önünde yaşandı.

Olayın hemen ardından, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak maalesef, sağlık ekipleri yaptıkları incelemede F.Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

CENAZE İNCELEMEYE GÖNDERİLDİ

F.Y.'nin cansız bedeni, incelemenin ardından otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Olayın ardından kaçan İ.Y., Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şimdi ise İ.Y'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu üzücü olay, toplumda derin bir üzüntü yaratırken, soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.