Kahramanmaraş'ta Feci Kamyon Kazasında 4 Kişi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kahramanmaraş'ta freni boşalan kamyon faciası: 4 kişi cenaze namazında hayatını kaybetti. Toprağa verildi. 6 ölü, 25 yaralı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2023 15:32

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, feci bir kaza yaşandı. Freni arızalanan kamyonun cenaze namazı için toplanan insanlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada vefat edenler, Osman Önsel (49), Halil Önsel (70), Tahir Temiz (73) ve Erdoğan Gülmezoğlu olarak belirlendi.

kahramanmaras-feci-kamyon-kazasi.jpg

Dün, kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Kavaklı Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle bu acı kaybın ardından son veda gerçekleşti. Cenaze namazını İl Müftüsü Mustafa Tekin kıldırdı ve namazın ardından 4 cenaze Kavaklı Mezarlığı'na defnedildi.

kahramanmaras-andirin-kaza.jpg

Cenaze törenine, hayatını kaybedenlerin aileleri ile birlikte Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan gibi önemli isimler katıldı.

andirin-kamyon-faciasi.jpg

Andırın ilçesindeki trajik olayda, freni arızalanan kamyonun Darıobası Mahallesi'ndeki Kavaklı Mezarlığı'nda toplanan insanlara çarpması sonucu 6 kişi ölmüş ve 25 kişi yaralanmıştı. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alınmıştı. Bu acı olay, bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.