Kahramanmaraş'ta jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Kahramanmaraş'ta Jandarma Genel Komutanlığına bağlı helikopterle trafik denetimi yapıldı.

Helikopter destekli trafik denetimi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleriyle Adana, Kayseri karayolu ile Onikişubat ve Türkoğlu yollarında gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun katıldığı denetimlerde, 260 araç kontrol edilerek kurallara uymayan 21 sürücüye 6 bin 447 lira idari işlem yapıldı.
Denetim sonunda değerlendirmede bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun, “Olumsuz kış şartları ilimizde devam ediyor. Bizlerde kentimizi havadan denetleyerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Havadan denetlemelerde bulunurken bir yandan da yol güzergahlarındaki ekiplerimize gördüğümüz trafik ihlalleri ile ilgili arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeleri yapıyorlar. Bu anlamda sürücülerimiz uyarıldı. Görebildiğimiz kadarıyla bütün ana güzergahlarımızda yollarımız açık. Şuan için bir sorun gözükmüyor. Buradan vatandaşlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kış şartlarında araçlarıyla seyrederken mutlaka kar lastiği ve zincir bulundursunlar. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum” dedi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar