Kahramanmaraş'ta iki ilçe başkanı istifa etti

AK Parti'nin byükşehir adaylarını açıklamasının ardında Türkiye'de siyasi hareketlilik başladı. Kahramanmaraş'ta yaşanan AK Partili iki ilçe başkanının istifası gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2018 09:54
Kahramanmaraş'ta iki ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile AK Parti ilçe başkanlarının Ankara’da yaptığı toplantının ayrıntıları belli oldu. Buna göre ilçesine belediye başkanı olmak isteyenlerin istifa edebileceği kararlaştırdı. 

AK PARTİLİ İKİ İLÇE BAŞKANININ İSTİFASI İSTENDİ

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından Kahramanmaraş siyasetinde hareketli günler yaşanmaya başladı. Gündeme bomba gibi düşen AK Parti Onikişubat ve Türkoğlu ilçe teşkilat başkanları belediye başkan aday adaylığı için istifalarını verdi.

memo-001.jpg

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen istifa edeceğini sosyal medya hesabından böyle duyurdu, “Adalet ve Kalkınma Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için, Genel Merkezimizin talimatı ile Adalet ve Kalkınma Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığından 30.11.2018 tarihinde istifa edeceğim” dedi.

firat.jpg

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel'den henüz bir açıklama gelmezken, sosyal medya üzerinden belediye başkan aday adaylığı için istifa edeceğini duyan takipçileri Başkan Görgel'e destek verdi.

Gelen son bilgilere göre iki ilçe başkanından daha istifası istendiği konuşuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.