Kahramanmaraş'ta ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek

Tam kapanma sürecine ilişkin yeni bir destek daha açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “Tam kapanma süresince ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz halk ekmek büfelerimizden ekmeklerini ücretsiz alabilecekler” dedi.

Büyükşehir’den tam kapanmada yeni destek daha…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Halk Ekmek fabrikasını ziyaret etti. Tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek ulaştırılacağını açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “Ekmek fabrikamız günde yaklaşık 40 bin ekmek çıkarıyor. Şehir genelindeki 77 adet büfemizden de hemşehrilerimin hizmetine sunuyoruz. Tabii günlük 5 bin ekmeği de ihtiyaç sahibi ailelerimize düzenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Ancak pandemi sebebiyle oluşan kısıtlılık ortamında biz Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimize ilave destek vereceğiz. Tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz büfelerimizden ekmeklerini ücretsiz alabilecekler. Bu süreci de muhtarlarımız işbirliği ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

KİMİN İHTİYACI VARSA ALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör paylaşmanın ehemmiyetini vurgulayarak, “Değerli hemşehrilerim, kıymetli vatandaşlarım; dünya olarak öngöremediğimiz bir süreci tecrübe ediyoruz. Devletimiz, yerel yönetimlerimiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte inşallah bu sürecin de üstesinden gelmeyi başaracağız. Biz iyiliğin paylaştıkça çoğalacağı ilkesinden hareketle bu yıl Sosyal Destek Kartlarımız, düzenli yardımlarımız ve nihai noktada ekmek yardımlarımız gibi temel ihtiyaçları sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimize ulaştırmaya gayret ediyoruz. İhtiyaç durumuna göre fabrikamız 7 gün 24 saat esasına göre vatandaşlarımızın talebini karşılayacak” ifadelerini kullandı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar