Kahramanmaraş’ta Gençlere Sınav Öncesi Motivasyon Semineri

Yayınlanma:
Kahramanmaraş’ta Gençlere Sınav Öncesi Motivasyon Semineri
Editör

Kahramanmaraş’ta Yavuz Yiğit, Pusula Maraş’ın düzenlediği seminerde öğrencilerle buluşarak sınav sürecinde motivasyon ve planlı çalışma önerileri paylaştı.

Kahramanmaraş’ta sınavlara hazırlanan gençlere yönelik motivasyon semineri düzenlendi. Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Yavuz Yiğit, öğrencilerle bir araya gelerek başarıya ulaşmanın yolları hakkında tavsiyelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş tarafından düzenlenen seminere gençler yoğun ilgi gösterdi. Eğitim ve kişisel gelişim alanındaki paylaşımlarıyla tanınan Yavuz Yiğit, öğrencilerle sınav hazırlık sürecinde karşılaşılan zorlukları ve bu sürecin daha verimli geçirilmesine yönelik yöntemleri konuştu.pusula-maras-semineri4.jpeg

Hedef Belirleme ve Planlı Çalışma Vurgusu

Seminerde motivasyonu koruma, hedef belirleme, zamanı doğru kullanma ve ders çalışma sürecinde odaklanma konuları öne çıktı. Sınav döneminde yaşanan kaygı ve zorluklarla başa çıkma konusunda da öneriler paylaşan Yiğit, başarı yolunda istikrarlı olmanın önemine dikkat çekti.

Samimi anlatımı ve verdiği örneklerle öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yiğit, gençlerin gelecek hedeflerini daha bilinçli şekilde belirlemelerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerden Seminere Yoğun İlgi

Programa katılan öğrenciler, sınav sürecinde kendilerine yol gösterecek bilgiler edindiklerini ve motivasyonlarının arttığını ifade etti. Gençler, eğitim ve kişisel gelişimlerine yönelik etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e ve Pusula Maraş ekibine teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.