Kahramanmaraş'ta FETÖ Hükümlüsü Eski Polis Yakalandı

FETÖ üyesi eski polis, Kahramanmaraş'ta yakalandı. 6 yıl 3 ay hapis cezası kesinleşmiş olan şahıs, operasyonla gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2024 14:35
Kahramanmaraş'ta FETÖ Hükümlüsü Eski Polis Yakalandı

Kahramanmaraş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı eski bir polis memuru, Terörle Mücadele ve İstihbarat birimlerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda gözaltına alındı. Hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve meslekten ihraç edilmiş olan M.K. isimli şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda tespit edilen adresinde yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, FETÖ üyesi şüphelilerle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar devam etmektedir. Bu çerçevede, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan eski polis memuru M.K'nin yakalanmasına yönelik yapılan operasyon başarıyla sonuçlanmıştır.

Yakalanan şahıs, operasyonun ardından yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi. Bu gelişme, güvenlik güçlerinin FETÖ ve benzeri terör örgütleriyle mücadeledeki kararlılığını yansıtmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.