Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Adına KADAK Ekipleri Fidan Dikti

Kahramanmaraş'ta KADAK Ekibi, deprem şehitlerini anmak adına Ahir Dağı'na fidan dikti. Çocuklar da katılarak etkinliğe can suyu verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2024 16:17
Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Adına KADAK Ekipleri Fidan Dikti

Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Ekibi (KADAK), 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yaşamını yitiren kahramanları anmak amacıyla Ahir Dağı eteklerine çam fidanları dikti. Etkinliğe, çocuklar da katılarak dikilen fidanlara özenle can suyu verdi.

KADAK Başkanı Sait Kılıç Sallayan, etkinlikle ilgili şu duygusal sözleri paylaştı: "Bugün, 6 Şubat'ta depremde hayatını kaybeden kahramanlarımızın anısını yaşatmak, onların fedakarlıklarını unutmamak adına, sürekli bir çaba içinde olan KADAK ekibi olarak, Ahir Dağı eteklerine fidan dikme kararı aldık. Bu fidanlar, depremde cansiperane görev yapan kahramanlarımızın adına birer sembol olacak. Hatıra ormanımıza özellikle 2 metre boyundaki büyük fidanları dikerken, onların hızla büyüyüp bize oksijen sağlamalarını umuyoruz. Burada, cennete ulaşan şehitlerimizin anısını yaşatmayı ve onların ruhunu temsil etmeyi amaçlıyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ağaç dikme etkinliği, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.