Kahramanmaraş'ta Çocuklara Sanat Kursları: Başvurular Başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi'nde yeni dönem başvuruları başladı! 5-13 yaş arası çocuklara yönelik eğitimler için son başvuru tarihi 23 Şubat.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2024 14:08
Kahramanmaraş'ta Çocuklara Sanat Kursları: Başvurular Başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi'nde yeni dönem kayıtları açıldı! 5-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen kurslara, çevrimiçi başvuru yapmak mümkün. Başvuruları gerçekleştirmek için son tarih 23 Şubat Cuma.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Hayrettin Güngör liderliğinde sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek farklı yaş gruplarına yönelik etkinliklerini artırıyor. Bu kapsamda, örnek projelerinden biri olan Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi'nde yeni dönem kayıtları başlamış durumda. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi yanındaki KAÇSAM Kurs Merkezi'nde düzenlenecek kurs kapsamında çocuklara Yaratıcı Drama, Akıl ve Zekâ Oyunları, Hızlı Okuma, Satranç, Masal Saati ve STEM gibi 6 farklı branşta eğitim verilecek.

5-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen bu kurslara başvuruları, Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabiliyor. Başvuruların son günü ise 23 Şubat Cuma. Başvuru süreci ve şartlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattından ve https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/02/16/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-kurs-basvurusu internet adresinden ulaşabilirsiniz. Unutmayın, çocuklarınızın sanatsal ve eğitsel gelişimine katkı sağlamak için bu fırsatı kaçırmayın!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.