Kahramanmaraş Elbistan’ın Yeni Adayı Akbaş mı Oluyor?

Son günlerde sosyal medyada gündem olan Ak Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener adaylıktan çekildiğini açıklayınca gözler Elbistanlı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Alper Akbaş’a çevrildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2024 13:48
Kahramanmaraş Elbistan’ın Yeni Adayı Akbaş mı Oluyor?

Son 5 yıldır Ak Parti Elbistan’dan Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Alper Akbaş, Kahramanmaraş’ta yaptığı çalışmalarla göz doldurmuş ve Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilçede örnek bir çalışma gerçekleştirmişti.

Aday Adaylığı sürecinde izlediği politika ve çalışma ile kısa sürede ilçe halkının da gönlünde taht kuran İnşaat Yüksek Mühendisi Alper Akbaş’ın ismi Elbistan Adayının geri çekilmesiyle Elbistan Belediye Başkan Adaylığı için geçmeye başladı.

Adayın geri çekilmesinin ardından, Elbistan’daki belirsizliği toparlayacak en önemli isimlerden biri olarak görünen Akbaş’ın Elbistan Belediye eski başkanlarından merhum Hamza Akbaş’ın da oğlu olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta bir türlü istenilen adayları belirleyemeyen Kahramanmaraş Milletvekillerinin Elbistan için en ideal aday olarak Akbaş’ın isminin üzerinde durduğu, son kararın ise Ak Parti Genel Merkezi tarafından verileceği öne sürüldü.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.