Kahramanmaraş'ta Afet ve Acil Durum Motivasyonu: Öğretmenlere Destek Eğitimi

Kahramanmaraş'ta Yeni öğretmenlere afet ve acil durum motivasyonu eğitimi verilen seminerimiz, öğrenci destek odaklı bilgiler sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2023 15:35
Kahramanmaraş'ta Afet ve Acil Durum Motivasyonu: Öğretmenlere Destek Eğitimi

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen 45 bin öğretmen ataması sonucunda, Kahramanmaraş'ta göreve başlamış olan yeni öğretmenlere, "Afet ve Acil Durum Motivasyonu ve Destek Eğitimi Seminerleri" düzenlendi.

Bu önemli seminer, 01 Eylül 2023 tarihinde, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda saat 10:00'da başladı ve katılımcılar arasında İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özmen Güler ve İl Koordinatörler de yer aldı. Bu özel eğitimde, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerinde yeni göreve başlayan 300 aday öğretmen de bulunmaktaydı.

img-7543.jpg

Seminer süresince, MEB AKUB Lideri Muhammed Kılıçsallayan tarafından Afet ve Acil Durum Yönetimi konusunda, Rehber Öğretmen Hasan Kılınç tarafından Okullarda Psikososyal Destek Hizmetleri hakkında ve yazar Dilek Cesur tarafından Psikolojik Dayanıklılık ve Motivasyon konularında öğretmenlerimize eğitim verildi.

Bu eğitim, yeni görevlerine başlayan öğretmenlerimize, afet ve acil durumlarda nasıl daha iyi motive olabileceklerini ve öğrencilerine nasıl destek olabileceklerini öğretmeyi amaçlayan önemli bir adımdır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.